Niveau 1: Keuken assistent (KAS)

Niveau 1: Keuken assistent (KAS)

Niveau 1: Keuken Assistent (KAS)
Binnen 10 weken je SVH Branche erkende diploma!

Na deze opleiding kun je als keuken assistent in een professionele keuken aan de slag. Wil je jouw productkennis verbeteren, Wil je leren door te doen! Leren met “fun”? Hier leren we je hoe je de basisvaardigheden onder de knie krijgt.  Je leert hoe je volgens officiële richtlijnen te werk gaat in de keuken! 

Voor wie?

  • Je hebt liefde voor koken en werken in de horeca!
  • Je bent een harde werker en praktijkgericht!
  • Je wilt van je hobby je werk maken! 
  • Je wilt een SVH Branche erkend diploma!

Wat is de opleiding Keuken Assistent?
In de opleiding Keuken Assistent leer je de basisvaardigheden en regels in de professionele keuken onder de knie te krijgen. Na deze opleiding heb je als Keuken Assistent kennis van alle professionele keuken apparatuur en kun je deze gebruiken. Ook kun je als keuken assistent instructies opvolgen en volgens procedures en hygiëneregels werken. De Keuken Assistent doet voldoende productkennis op om direct aan de slag te kunnen.

Er wordt tijdens deze opleiding ook aandacht besteed aan gastgericht werken. Tijdens een stage zal je leren hoe je gastgericht kan werken en weet je in te spelen op de behoefte van de gast. Deze vaardigheden zijn belangrijk wanneer je gaat werken in een keuken waar ook direct contact is met de gast.

Wat ga je doen tijdens de opleiding?
De opleiding Keuken Assistent (KAS) bestaat uit 4 modules, 10 lesdagen, SVH online programma en een stage van 10 weken. Je krijgt tijdens de cursus een persoonlijke coach/begeleider toegewezen. De lesdag is op maandag. De lesdag is van 9:00 uur tot 13:00 uur.

√ SVH online programma.
√ 10 lesdagen van een SVH leermeester
√ Stageplaats bij een erkend leerbedrijf bij jouw in de buurt

Deze opleiding wordt verzorgd i.s.m. Horeca Academie 

Na deze opleiding kun je als keuken assistent in een professionele keuken aan de slag. Wil je jouw productkennis verbeteren, Wil je leren door te doen! Leren met “fun”?Hier leren we je hoe je de basisvaardigheden onder de knie krijgt.  Je leert hoe je volgens officiële richtlijnen te werk gaat in de keuken! 

Voor wie?

  • Je hebt liefde voor koken en werken in de horeca!
  • Je bent een harde werker en praktijkgericht!
  • Je wilt van van je hobby je werk maken! 
  • Je wilt een SVH Branche erkend diploma!Deze opleiding wordt verzorgd i.s.m. Horeca Academie 

Wat is de opleiding Keuken Assistent?

In de opleiding Keuken Assistent leer je de basisvaardigheden en regels in de professionele keuken onder de knie te krijgen. Na deze opleiding heb je als Keuken Assistent kennis van alle professionele keuken apparatuur en kan deze gebruiken. Ook kun je als keuken assistent instructies opvolgen en volgens procedures en hygiëneregels werken. De Keuken Assistent doet voldoende productkennis op om direct aan de slag te kunnen.

Er wordt tijdens deze opleiding ook aandacht besteed aan klantgericht werken. Tijdens een stage zal je leren hoe je gastgericht kan werken en weet je in te spelen op de behoefte van de gast. Deze vaardigheden zijn belangrijk wanneer je gaat werken in een keuken waar ook direct contact is met de gast.

Opleidingsplaats: Den Haag
Deze opleiding wordt verzorgd i.s.m. Horeca Academie 

SVH EXAMEN
Als het gehele programma doorlopen is, kan het traject afgesloten worden met een officieel examen. Het examen wordt afgenomen door het SVH, waarna je een officieel branche erkend diploma SVH – Keuken Assistent behaald.

Opleidings mogelijkheden:
Alle cursussen en opleidingen die WTOL Academy aanbiedt, kunnen door WTOL Academy eveneens als Incompany training op maat binnen jouw eigen bedrijf worden verzorgd. Het grote voordeel daarvan is dat de training wordt afgestemd op specifieke wensen.

Tijdens een Incompany training sluit alle lesstof exact aan op de specifieke bedrijfssituatie. Belangrijke vragen en/of problemen uit de dagelijkse praktijk kunnen daarbij aan bod komen.

In korte tijd zijn je medewerkers deskundig opgeleid zodat zij goed zijn ingespeeld op situaties in jouw eigen organisatie. Een Incompany training vergroot de kennis en de kwaliteit van de individuele werknemer alsmede het draagvlak binnen jouw organisatie.

Wil je meer weten? Bel dan met onze afdeling Incompany op telefoonnummer 085-27 35 181. Je kunt ook direct een offerte aanvragen via deze link: Offerte aanvragen

Alle cursussen en opleidingen die WTOL Academy aanbiedt, kunnen door WTOL Academy eveneens als Incompany training op maat binnen jouw eigen bedrijf worden verzorgd. Het grote voordeel daarvan is dat de training wordt afgestemd op specifieke wensen.

Tijdens een Incompany training sluit alle lesstof exact aan op de specifieke bedrijfssituatie. Belangrijke vragen en/of problemen uit de dagelijkse praktijk kunnen daarbij aan bod komen.

In korte tijd zijn je medewerkers deskundig opgeleid zodat zij goed zijn ingespeeld op situaties in jouw eigen organisatie. Een Incompany training vergroot de kennis en de kwaliteit van de individuele werknemer alsmede het draagvlak binnen jouw organisatie.

Wil je meer weten? Bel dan met onze afdeling Incompany op telefoonnummer 085-27 35 181. Je kunt ook direct een offerte aanvragen via deze link: Offerte aanvragen 

Deze opleiding wordt verzorgd i.s.m. Horeca Academie 

Pagina 1 van 2
*
Voor deze opleiding vul je onderstaande gegevens in. Na inschrijving ontvang je een factuur en een voucher met code voor toegang tot het online e-learningprogramma. Vul ook zeker je vooropleiding/achtergrond in en eventuele motivatie.
*
*
*
*
*
*
*
*


ALLE OPLEIDINGEN KEUKEN

Niveau 1: Keuken assistent (KAS)


Binnen 10 weken je SVH Branche erkende diploma!
Na deze opleiding kun je als keuken assistent in een professionele keuken aan de slag. Wil je jouw productkennis verbeteren, Wil je leren door te doen! Leren met “fun”? Hier leren we je hoe je de basisvaardigheden onder de knie krijg. Je leert hoe je volgens officiële richtlijnen te werk gaat in de keuken! Deze opleiding wordt verzorgd i.s.m. Horeca Academie 

Niveau 3: SVH Zelfstandig werkend kok


1 Jaar opleiding 20 lessen om de twee weken.
Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en voortgang in de keuken. Je bent verantwoordelijk voor het toezien op het bereiden van gerechten, voorraadbeheer en contacten met de leveranciers. Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor de samenstelling van de menukaart. Deze opleiding wordt verzorgd i.s.m. Horeca Academie 

  • KOSTEN: € 2000,-

  • Inclusief online trainingsprogramma.

  • Je wordt begeleid door een team van SVH leermeesters

  • Deze opleiding wordt verzorgd i.s.m. Horeca Academie 


  • Unieke online leer methode.

  • Locatie:
    Den Haag
    Horeca Academie

  • Starten wanneer het jou uitkomt.

  • Betaling in termijnen mogelijk.

AGENDA

2020-10-05T14:59:46+00:00