Niveau 1: Bediening assistent

Niveau 1: Bediening assistent

Programma

Binnen 10 weken je SVH Branche erkende diploma! (start 20 april 2020)

Na deze opleiding kun je als bediening assistent in een professionele horeca zaak aan de slag. Wil je jouw productkennis verbeteren, Wil je leren door te doen! Leren met “fun”? Hier leren we je hoe je de basisvaardigheden onder de knie krijgt. Je leert hoe je volgens officiële richtlijnen te werk gaat in de bediening!

 • Je hebt liefde voor werken in de horeca!
 • Je bent een harde werker en praktijkgericht!
 • Je wilt van van je hobby je werk maken!
 • Je wilt een SVH Branche erkend diploma!

Voor wie?

 • Je hebt liefde voor bediening en werken in de horeca!
 • Je bent een harde werker en praktijkgericht!
 • Je wilt van van je hobby je werk maken!
 • Je wilt een SVH Branche erkend diploma!

Wat is de opleiding Bediening Assistent?

In de opleiding bediening assistent leer je de basisvaardigheden en regels in de professionele horecazaak onder de knie te krijgen. Na deze opleiding heb je als bediening assistent kennis van alle professionele apparatuur en kan deze gebruiken. Ook kun je als bediening assistent instructies opvolgen en volgens procedures en hygiëneregels werken. De Bediening Assistent doet voldoende productkennis op om direct aan de slag te kunnen.

Er wordt tijdens deze opleiding ook aandacht besteed aan klantgericht werken. Tijdens een stage zal je leren hoe je gastgericht kan werken en weet je in te spelen op de behoefte van de gast. Deze vaardigheden zijn belangrijk wanneer je gaat werken in de bediening waar ook direct contact is met de gast.

Wat ga je doen tijdens de opleiding?

De opleiding Bediening Assistent (BAS) bestaat uit 4 lesdagen, SVH online programma en een stage van 4 weken. Je krijgt tijdens de cursus een persoonlijke coach/begeleider toegewezen. De lesdag is op maandag. De lesdag is van 13:30 uur tot 17:30 uur.

√ SVH online programma.
√ 10 lesdagen van een SVH leermeester
√ Stageplaats bij een erkend leerbedrijf bij jouw in de buurt

SVH EXAMEN

Als het gehele programma doorlopen is, kan het traject afgesloten worden met een officieel examen. Het examen wordt afgenomen door het SVH, waarna je een officieel branche erkend diploma SVH – Bediening Assistent hebt behaald.

Opleidingsplaats: Amsterdam (Amsterdams Proeflokaal)

Lesdagen: 20 april – 27 april – 4 mei – 11 mei – 18 mei – 25 mei – 1 juni – 8 juni – 15 juni – 22 juni

Examen: 29 juni 2020

Meld je hier aan

Aanmeldingsformulier volgt. Wil je nu al inschrijven? Neem dan contact op.ALLE OPLEIDINGEN BEDIENING

Niveau 1: Bediening assistent

start 20 april 2020
Binnen 10 weken je SVH Branche erkende diploma!
Na deze opleiding kun je als bediening assistent in een professionele horeca zaak aan de slag. Wil je jouw productkennis verbeteren, Wil je leren door te doen! Leren met “fun”? Hier leren we je hoe je de basisvaardigheden onder de knie krijgt. Je leert hoe je volgens officiële richtlijnen te werk gaat in de bediening!

 • KOSTEN: € 550,- per module. (excl. examenkosten)

 • Inclusief voucher online trainingsprogramma.

 • Inclusief lunch

AGENDA

2019-08-13T14:40:51+00:00