Niveau 1: Bediening assistent

Niveau 1: Bediening assistent

Niveau 1: Bediening Assistent (BAS)
Binnen 10 weken je SVH Branche erkende diploma!

Na deze opleiding kun je als bediening assistent in een professionele horeca zaak aan de slag. Wil je jouw productkennis verbeteren, Wil je leren door te doen! Leren met “fun”?Hier leren we je hoe je de basisvaardigheden onder de knie krijg.  Je leert hoe je volgens officiële richtlijnen te werk gaat in de bediening! 

Wat is de opleiding Bediening Assistent?
In de opleiding bedienings assistent leer je de basisvaardigheden en regels in de professionele horecazaak onder de knie te krijgen. Na deze opleiding heb je als bedienings assistent kennis van alle professionele apparatuur en kan deze gebruiken. Ook kun je als bedienings assistent instructies opvolgen en volgens procedures en hygiëneregels werken. De Bediening Assistent doet voldoende productkennis op om direct aan de slag te kunnen.

Er wordt tijdens deze opleiding ook aandacht besteed aan gastgericht werken. Tijdens een stage zal je leren hoe je gastgericht kan werken en weet je in te spelen op de behoefte van de gast. Deze vaardigheden zijn belangrijk wanneer je gaat werken in de bediening waar ook direct contact is met de gast.

Wat ga je doen tijdens de opleiding?
De opleiding Bediening Assistent (BAS) bestaat uit 10 lesdagen, SVH online programma en een stage van 4 weken. Je krijgt tijdens de cursus een persoonlijke coach/begeleider toegewezen. De lesdag is op maandag. De lesdag is van 13:30 uur tot 17:30 uur.

√ SVH online programma.
√ 10 lesdagen van een SVH leermeester
√ Stageplaats bij een erkend leerbedrijf bij jouw in de buurt

Lesdagen: 20 april – 27 april – 4 mei – 11 mei – 18 mei – 25 mei – 1 juni – 8 juni – 15 juni – 22 juni
Examen: 29 juni 2020

Wat ga je doen tijdens de opleiding?

De opleiding Bediening Assistent (BAS) bestaat uit 10 lesdagen, SVH online programma en een stage van 4 weken. Je krijgt tijdens de cursus een persoonlijke coach/begeleider toegewezen. De lesdag is op maandag. De lesdag is van 13:30 uur tot 17:30 uur.

√ SVH online programma.
√ 10 lesdagen van een SVH leermeester
√ Stageplaats bij een erkend leerbedrijf bij jouw in de buurt

Voor wie?

 • Je hebt liefde voor bediening en werken in de horeca!
 • Je bent een harde werker en praktijkgericht!
 • Je wilt van van je hobby je werk maken!
 • Je wilt een SVH Branche erkend diploma!

Wat is de opleiding Bediening Assistent?

In de opleiding bediening assistent leer je de basisvaardigheden en regels in de professionele horecazaak onder de knie te krijgen. Na deze opleiding heb je als bediening assistent kennis van alle professionele apparatuur en kan deze gebruiken. Ook kun je als bediening assistent instructies opvolgen en volgens procedures en hygiëneregels werken. De Bediening Assistent doet voldoende productkennis op om direct aan de slag te kunnen.

Er wordt tijdens deze opleiding ook aandacht besteed aan klantgericht werken. Tijdens een stage zal je leren hoe je gastgericht kan werken en weet je in te spelen op de behoefte van de gast. Deze vaardigheden zijn belangrijk wanneer je gaat werken in de bediening waar ook direct contact is met de gast.

Wat ga je doen tijdens de opleiding?
De opleiding Bediening Assistent (BAS) bestaat uit 10 lesdagen, SVH online programma en een stage van 4 weken. Je krijgt tijdens de cursus een persoonlijke coach/begeleider toegewezen. De lesdag is op maandag. De lesdag is van 13:30 uur tot 17:30 uur.

√ SVH online programma.
√ 10 lesdagen van een SVH leermeester
√ Stageplaats bij een erkend leerbedrijf bij jouw in de buurt

Opleidingsplaats: Amsterdam (Amsterdams Proeflokaal) 

Examen: 29 juni 2020

SVH EXAMEN
Als het gehele programma doorlopen is, kan het traject afgesloten worden met een officieel examen. Het examen wordt afgenomen door het SVH, waarna je een officieel branche erkend diploma SVH – Bediening Assistent behaald.

Lesdagen: 20 april – 27 april – 4 mei – 11 mei – 18 mei – 25 mei – 1 juni – 8 juni – 15 juni – 22 juni

Opleidingsplaats: Amsterdam (Amsterdams Proeflokaal)

Lesdagen: 20 april – 27 april – 4 mei – 11 mei – 18 mei – 25 mei – 1 juni – 8 juni – 15 juni – 22 juni

Examen: 29 juni 2020

Meld je hier aan

Pagina 1 van 2
*
Voor deze opleiding vul je onderstaande gegevens in. Na inschrijving ontvang je een factuur en een voucher met code voor toegang tot het online e-learningprogramma. Vul ook zeker je vooropleiding/achtergrond in en eventuele motivatie.
*
*
*
*
*
*
*
*


ALLE OPLEIDINGEN BEDIENING

Niveau 1: Bediening assistent

start 20 april 2020
Binnen 10 weken je SVH Branche erkende diploma!
Na deze opleiding kun je als bediening assistent in een professionele horeca zaak aan de slag. Wil je jouw productkennis verbeteren, Wil je leren door te doen! Leren met “fun”? Hier leren we je hoe je de basisvaardigheden onder de knie krijgt. Je leert hoe je volgens officiële richtlijnen te werk gaat in de bediening!

 • KOSTEN: € 2200 (excl. examenkosten)

 • Inclusief SVH online trainingsprogramma.

 • Je wordt begeleid door een team van SVH leermeesters

 • Unieke online leer methode.

 • Locatie:
  Het Amsterdams Proeflokaal
  Stadionplein 300
  1076 CK Amsterdam

 • Start: 20 april 2020

  Amsterdam:
  Maandag 20 april 2020
  Bekijk het programma

 • Betaling in termijnen mogelijk.

AGENDA

2019-09-22T12:20:26+00:00