Niveau 2: SVH Kok

Niveau 2: SVH Kok

Niveau 2: SVH Kok Opleiding
In 26 weken je SVH Branche erkende diploma Kok!

Ben je van plan om een horecazaak te beginnen of als zelfstandig kok aan de slag te gaan op feesten en partijen? Of wil je eindelijk gewoon écht eens leren koken? Dan hebben we een prima oplossing voor jou.

Deze SVH koksopleiding is voor mensen die niet in aanmerking komen voor een MBO opleiding en/of geen MBO opleiding willen volgen. Daarom is er voor jou een branche erkend SVH diploma. Je komt in een groep met gelijkgestemden van Zzp’ers en Horeca-ondernemers. Volwassenen die zich verder willen scholen in het fantastische koksvak! 

“Werken in de keuken wordt zoveel leuker 

als je weet hoe je dat doet”

Wat leer je tijdens de opleiding?
Naast de productkennis, herkomst en bereidingstechnieken is er uitgebreid aandacht voor smaak en compositie. Wat past er nu bij elkaar en wat niet? Je krijgt meer inzicht in de culinaire succesfactoren. 

  • Kennis van: waren, materialen, technieken, veiligheid en hygiëne.
  • Voorbereiden van gerechten en ingrediënten.
  • Klaarmaken van gerechten onder leiding van ervaren SVH leermeester.
  • Smaak en compositie.
  • Beheer van voorraad en calculatie.

In 26 weken je branche diploma van de SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) op zak! Dat betekent dat je aan de slag kunt als kok in een restaurant of je eigen zaak kunt beginnen.

Deze opleiding wordt verzorgd i.s.m. Horeca Academie 

Wat leer je tijdens de opleiding?
Naast de productkennis, herkomst en bereidingstechnieken is er uitgebreid aandacht voor smaak en compositie. Wat past er nu bij elkaar en wat niet? Je krijgt meer inzicht in de culinaire succesfactoren. 

  • Kennis van: waren, materialen, technieken, veiligheid en hygiëne.
  • Voorbereiden van gerechten en ingrediënten.
  • Klaarmaken van gerechten onder leiding van ervaren SVH leermeester.
  • Smaak en compositie.
  • Beheer van voorraad en calculatie.

In 26 weken je branche diploma van de SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) op zak! Dat betekent dat je aan de slag kunt als kok in een restaurant of je eigen zaak kunt beginnen.

Voor wie?

  • Je hebt liefde voor koken!
  • Je wilt les met collega ZZp’ers en horeca ondernemers!
  • Je wilt van van je hobby je werk maken!
  • Je wilt een SVH Branche erkend diploma!

Deze SVH koksopleiding is voor mensen die niet in aanmerking komen voor een MBO opleiding en/of geen MBO opleiding willen volgen. Daarom is er voor jou een Branche erkend SVH diploma. Je komt in een groep met gelijkgestemde van ZZpers en Horeca-ondernemers. Volwassenen die zich verder willen scholen in het fantastische vak kok!

Deze opleiding wordt verzorgd i.s.m. Horeca Academie 

Wat leer je tijdens de opleiding?
Naast de productkennis, herkomst en bereidingstechnieken is er uitgebreid aandacht voor smaak en compositie, wat past er nu bij elkaar en wat niet? Je krijgt meer inzicht in de culinaire succesfactoren.

  • Kennis van: Waren, materialen, technieken, veiligheid en hygiëne
  • Voorbereiden van gerechten en ingrediënten
  • Klaarmaken van gerechten onder leiding van ervaren SVH leermeester.
  • Smaak en compositie
  • Beheer van voorrad en calculatie

In 26 weken je branche diploma van de SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) op zak! Dat betekent dat je aan de slag kunt als kok in een restaurant of je eigen zaak kunt beginnen.

Deze opleiding wordt verzorgd i.s.m. Horeca Academie 

SVH examen
Als het gehele programma doorlopen is, kan het traject afgesloten worden met een officieel examen. Het examen wordt afgenomen door het SVH, waarna je een officieel branche erkend diploma SVH – Kok niveau 2 behaalt.

Opleidingsplaats
Den Haag – Houten 

Lesmateriaal (incl):
Licentie SVH digitale leeromgeving en theorieboek

Kosten: € 3550,- (exclusief examenkosten) 

Deze opleiding wordt verzorgd i.s.m. Horeca Academie 

Opleidingsplaatsen:

  • Den Haag – Houten

Lesdagen: Je start wanneer het jou uitkomt!

Lesmateriaal (incl:digitale leeromgeving Werken als kok (theorieboek))

  • Warenkennis 1 (theorieboek)
  • Warenkennis 2 (theorieboek)
  • Bereidingstechnieken 1 (theorieboek)Deze opleiding wordt verzorgd i.s.m. Horeca Academie 

Meld je hier aan

Pagina 1 van 2
*
Voor deze opleiding vul je onderstaande gegevens in. Na inschrijving ontvang je een factuur en een voucher met code voor toegang tot het online e-learningprogramma. Vul ook zeker je vooropleiding/achtergrond in en eventuele motivatie.
*
*
*
*
*
*
*
*


ALLE OPLEIDINGEN KEUKEN

Niveau 1: Keuken assistent (KAS)


Binnen 10 weken je SVH Branche erkende diploma!
Na deze opleiding kun je als keuken assistent in een professionele keuken aan de slag. Wil je jouw productkennis verbeteren, Wil je leren door te doen! Leren met “fun”? Hier leren we je hoe je de basisvaardigheden onder de knie krijg. Je leert hoe je volgens officiële richtlijnen te werk gaat in de keuken! Deze opleiding wordt verzorgd i.s.m. Horeca Academie 

Niveau 3: SVH Zelfstandig werkend kok


1 Jaar opleiding 20 lessen om de twee weken.
Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en voortgang in de keuken. Je bent verantwoordelijk voor het toezien op het bereiden van gerechten, voorraadbeheer en contacten met de leveranciers. Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor de samenstelling van de menukaart. Deze opleiding wordt verzorgd i.s.m. Horeca Academie 

  • KOSTEN: € 3550,- (excl. examenkosten)

  • Inclusief online trainingsprogramma.

  • Je wordt begeleid door een team van SVH leermeesters

  • Deze opleiding wordt verzorgd i.s.m. Horeca Academie.


  • Unieke online leer methode.

  • Locatie:
    Den Haag
    Houten
    Amsterdam
    Zwolle

  • Starten wanneer het jou uitkomt.

  • Betaling in termijnen mogelijk.

AGENDA

2020-10-05T14:57:45+00:00