Niveau 2: SVH Kok Opleiding
In 26 weken je SVH Branche erkende diploma Kok!
Ben je van plan om een horecazaak te beginnen of als zelfstandig kok aan de slag te gaan op feesten en partijen? Of wil je eindelijk gewoon écht eens leren koken? Dan hebben we een prima oplossing voor jou.
Deze SVH koksopleiding is voor mensen die niet in aanmerking komen voor een MBO opleiding en/of geen MBO opleiding willen volgen. Daarom is er voor jou een branche erkend SVH diploma. Je komt in een groep met gelijkgestemden van Zzp’ers en Horeca-ondernemers. Volwassenen die zich verder willen scholen in het fantastische koksvak!
“Werken in de keuken wordt zoveel leuker
als je weet hoe je dat doet”
Wat leer je tijdens de opleiding?
Naast de productkennis, herkomst en bereidingstechnieken is er uitgebreid aandacht voor smaak en compositie. Wat past er nu bij elkaar en wat niet? Je krijgt meer inzicht in de culinaire succesfactoren.
- Kennis van: waren, materialen, technieken, veiligheid en hygiëne.
- Voorbereiden van gerechten en ingrediënten.
- Klaarmaken van gerechten onder leiding van ervaren SVH leermeester.
- Smaak en compositie.
- Beheer van voorraad en calculatie.
In 26 weken je branche diploma van de SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) op zak! Dat betekent dat je aan de slag kunt als kok in een restaurant of je eigen zaak kunt beginnen.
Deze opleiding wordt verzorgd i.s.m. Horeca Academie
Wat leer je tijdens de opleiding?
Naast de productkennis, herkomst en bereidingstechnieken is er uitgebreid aandacht voor smaak en compositie. Wat past er nu bij elkaar en wat niet? Je krijgt meer inzicht in de culinaire succesfactoren.
- Kennis van: waren, materialen, technieken, veiligheid en hygiëne.
- Voorbereiden van gerechten en ingrediënten.
- Klaarmaken van gerechten onder leiding van ervaren SVH leermeester.
- Smaak en compositie.
- Beheer van voorraad en calculatie.
In 26 weken je branche diploma van de SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) op zak! Dat betekent dat je aan de slag kunt als kok in een restaurant of je eigen zaak kunt beginnen.
Voor wie?
- Je hebt liefde voor koken!
- Je wilt les met collega ZZp’ers en horeca ondernemers!
- Je wilt van van je hobby je werk maken!
- Je wilt een SVH Branche erkend diploma!
Deze SVH koksopleiding is voor mensen die niet in aanmerking komen voor een MBO opleiding en/of geen MBO opleiding willen volgen. Daarom is er voor jou een Branche erkend SVH diploma. Je komt in een groep met gelijkgestemde van ZZpers en Horeca-ondernemers. Volwassenen die zich verder willen scholen in het fantastische vak kok!
Deze opleiding wordt verzorgd i.s.m. Horeca Academie
Wat leer je tijdens de opleiding?
Naast de productkennis, herkomst en bereidingstechnieken is er uitgebreid aandacht voor smaak en compositie, wat past er nu bij elkaar en wat niet? Je krijgt meer inzicht in de culinaire succesfactoren.
- Kennis van: Waren, materialen, technieken, veiligheid en hygiëne
- Voorbereiden van gerechten en ingrediënten
- Klaarmaken van gerechten onder leiding van ervaren SVH leermeester.
- Smaak en compositie
- Beheer van voorrad en calculatie
In 26 weken je branche diploma van de SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) op zak! Dat betekent dat je aan de slag kunt als kok in een restaurant of je eigen zaak kunt beginnen.
Deze opleiding wordt verzorgd i.s.m. Horeca Academie
SVH examen
Als het gehele programma doorlopen is, kan het traject afgesloten worden met een officieel examen. Het examen wordt afgenomen door het SVH, waarna je een officieel branche erkend diploma SVH – Kok niveau 2 behaalt.
Opleidingsplaats
Den Haag – Houten
Lesmateriaal (incl):
Licentie SVH digitale leeromgeving en theorieboek
Kosten: € 3550,- (exclusief examenkosten)
Deze opleiding wordt verzorgd i.s.m. Horeca Academie
Opleidingsplaatsen:
- Den Haag – Houten
Lesdagen: Je start wanneer het jou uitkomt!
Lesmateriaal (incl:digitale leeromgeving Werken als kok (theorieboek))
- Warenkennis 1 (theorieboek)
- Warenkennis 2 (theorieboek)
- Bereidingstechnieken 1 (theorieboek)Deze opleiding wordt verzorgd i.s.m. Horeca Academie
Meld je hier aan
ALLE OPLEIDINGEN KEUKEN
KOSTEN: € 3550,- (excl. examenkosten)
Inclusief online trainingsprogramma.
Je wordt begeleid door een team van SVH leermeesters
Deze opleiding wordt verzorgd i.s.m. Horeca Academie.
Unieke online leer methode.
Locatie:
Den Haag
Houten
Amsterdam
ZwolleStarten wanneer het jou uitkomt.
Betaling in termijnen mogelijk.
AGENDA