Niveau 3: SVH Zelfstandig werkend kok

Niveau 3: SVH Zelfstandig werkend kok

Programma

Start september 2020

1 Jaar opleiding, 20 lessen om de twee weken.

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en voortgang in de keuken. Je bent verantwoordelijk voor het toezien op het bereiden van gerechten, voorraadbeheer en contacten met de leveranciers. Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor de samenstelling van de menukaart.

Voor wie?

  • Je hebt het diploma kok niveau 2.
  • Je wilt je werk nog leuker maken.
  • Je wilt de leiding geven
  • Voor alle leeftijden

Deze opleiding tot zelfstandig kok bestaat voor een deel uit praktijk en een deel theorie. Het uitgangspunt is altijd de praktijk. Vooral door veel te doen en te oefenen doorloop je deze opleiding gegarandeerd met enthousiasme en veel plezier.

Wat leer je tijdens de opleiding?

Naast de verdieping van productkennis, herkomst en bereidingstechnieken is er uitgebreid aandacht voor smaak en compositie, wat past er nu bij elkaar en wat niet? Je krijgt meer inzicht in de culinaire succesfactoren.

  • Kennis van: Waren, materialen, technieken, veiligheid en hygiëne
  • Voorbereiden van gerechten en ingrediënten
  • Klaarmaken van gerechten onder leiding van ervaren SVH leermeester.
  • Smaak en compositie
  • Beheer van voorrad en calculatie

In 12 maanden je branche diploma van de SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) op zak! Er zijn 20 lesdagen. Lesdagen zijn op maandag en beginnen om 10.00 uur tot 17:00 uur. Toelatingseisen: Als je de opleiding met een examen wilt afronden dan moet je in het bezit zijn van een Koksdiploma niveau 2. Als je geen examen wilt doen, dan is een goede motivatie voldoende.

SVH EXAMEN

Als het gehele programma doorlopen is, kan het traject afgesloten worden met een officieel examen. Het examen wordt afgenomen door het SVH, waarna je een officieel branche erkend diploma SVH – zelfstandigwerkend Kok niveau 3 hebt behaald.

Opleidingsplaatsen:

  • Amsterdam (Amsterdams Proeflokaal)

Lesdagen: vanaf september 2020 op maandag

Lesmateriaal (incl):

  • Licentie SVH digitale leeromgeving Werken als kok (theorieboek)
  • Warenkennis 1 (theorieboek)
  • Warenkennis 2 (theorieboek)
  • Bereidingstechnieken 1 (theorieboek)

Kosten: Euro 1899,- (excl. examenkosten)

Meld je hier aan

Aanmeldingsformulier volgt. Wil je nu al inschrijven? Neem dan contact op.



ALLE OPLEIDINGEN KEUKEN

Niveau 1: Keuken assistent (KAS)

Start 20 april 2020
Binnen 10 weken je SVH Branche erkende diploma!
Na deze opleiding kun je als keuken assistent in een professionele keuken aan de slag. Wil je jouw productkennis verbeteren, Wil je leren door te doen! Leren met “fun”? Hier leren we je hoe je de basisvaardigheden onder de knie krijg. Je leert hoe je volgens officiële richtlijnen te werk gaat in de keuken!

Niveau 3: SVH Zelfstandig werkend kok

Start september 2020
1 Jaar opleiding 20 lessen om de twee weken.
Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en voortgang in de keuken. Je bent verantwoordelijk voor het toezien op het bereiden van gerechten, voorraadbeheer en contacten met de leveranciers. Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor de samenstelling van de menukaart.

  • KOSTEN: € 1899,- (excl. examenkosten)

  • Inclusief voucher online trainingsprogramma.

  • Inclusief lunch

AGENDA

2019-08-13T13:59:42+00:00