Laden Evenementen

Van boon tot chocolade…Welke tien stappen zijn er nodig voor het creëren van chocolade? En van welke wijn geniet je bij jouw eigen gemaakt dessert?

   √ Waarom proef ik anders dan mijn buurman?
   √ Wat proef ik eigenlijk en waarom proef ik het op die manier?
   √ Waarom past de ene wijn wel bij een gerecht en de andere niet?

Masterclass door Bart de Gans. (patissier en chocolatier)
Maak kennis met deze verrassende masterclass waarin je zelf ontdekt wat chocolade is en hoe het gemaakt wordt. Ontdek  vervolgens welke wijn het beste bij dit dessert past. Deze masterclass staat onder leiding van Bart de Gans. (patissier en chocolatier)

‘Ik geloof dat je met de juiste kennis op een creatieve en innovatieve wijze
het beroep patissier/chocolatier kan perfectioneren en zo onderscheidend kan zijn.’’

Vanuit deze optiek is Perfri opgericht door Bart de Gans, patissier en chocolatier. Mede door vakopleidingen en vaardigheden bij gerenommeerde patissiers en chocolatiers gevormd tot bekwaam chef. Tevens lid van het Nederlands Patisserie team, Bart is winnaar van de lekkerste bonbon van 2012 en jurylid bij nationale en internationale vakwedstrijden.


Aanvang:
10.00 uur – 16.30 uur
Kosten: € 125,-
Locatie: Het Amsterdamse Proeflokaal

Aanmelden