Laden Evenementen

Heb je serieuze wijnambities?

Twijfel je nog over je studiekeuze of heb je nog een vraag over een opleiding van WTOL Academy? Meld je dan aan voor onze Online Open Avond op 18 januari 2021 van 19.00 uur – 20.00 uur. Bij ons word je niet enkel theoretisch opgeleid maar leer je ook praktische vaardigheden. De Vinologen opleiding is voor de serieuze wijnliefhebber die een professionele wijnopleiding wil volgen. Met 20 praktijklessen van 2-voudig sommelier van het jaar Jan-Willem van der Hek en gastronomische lessen van Meesterkok Edwin Loos.

“Proef online de sfeer en
ontdek of jij hier past!”

Wat kun je verwachten tijdens de Online Open Avond?
√ Jan-Willem verzorgt een masterclass over de vernieuwde proefmethode.
√ Ruud Weterings vertelt over het ontstaan van de Academy.
√ Edo Kruidering legt alles uit over de opzet van de opleiding tot SVH Vinoloog.
√ Je kunt vragen stellen die je altijd al had willen stellen.
√ Je ontvangt een mooie presentie na afloop.

Je bent bij de SVH Vinologen opleiding op het juiste adres! Onconventioneel met een unieke online leermethode. De Vinologen opleiding is een wijnopleiding voor zowel mensen die wijn als hobby hebben en een serieuze wijnopleiding willen volgen als voor mensen die beroepsmatig een wijnopleiding nodig hebben. De perfecte wijnopleiding voor iedereen met een serieuze wijnambitie! 

Heb je nu al vragen over een opleiding of je aanmelding?  Heb je nu al vragen? Stel ze gerust telefonisch via 085-2735181 of neem contact op per e-mail via het contactformulier

Aanmelden
Meld je hier aan voor één van onze online open dagen
*
*
*