MAAK JE KEUZE

DE BEREN ACADEMY

ONTWIKKEL JE EN VERBETER JE KANSEN IN DE BEREN ACADEMY

  • Starten wanneer het jou uit komt!

  • Studeren met je STAP-budget

  • Kies één van onze erkende opleidingen

  • Unieke leermethode.

  • Praktijkgericht! 

Ontwikkel je en verbeter je kansen!

Wil jij je verder ontwikkelen? Dat kan bij ons in DE BEREN ACADEMY! In samenwerking met dé SVH erkende opleider WTOL Academy bieden wij je deze mogelijkheid! Je kunt voor deze ‘Scholingsactiviteit” een vergoeding krijgen middels het STAP-budget. STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarktpositie.
Maak onderstaand je keuze!

Praktijkopleidingen

SVH WIJN 2

De training/cursus vormt de basiskennis van wijn. Je krijgt toegankelijke en overzichtelijke informatie over de meest belangrijke aspecten van wijn. Let op: Deze opleiding is inclusief SVH examen niveau 2 (Theorie en praktijk) 

Aanmelden

SVH WIJN 3

Deze opleiding geeft je een brede kennis van wijn, We gaan hierbij uit van het leren en studeren over wijn in een  gezellige sfeer. Let op: Deze opleiding is inclusief SVH examen niveau 3 (Theorie en praktijk) 

Aanmelden

SVH BIER

Deze opleiding geeft je een brede kennis van bier, We gaan hierbij uit van het leren en studeren over bier in een  gezellige sfeer. In drie lessen, leer je en verdiepen we ons in de wereld van bier. Je behaalt uiteindelijk je diploma SVH Bier 2.

Aanmelden

SVH LEERMEESTER

Om erkend leerbedrijf te worden en te blijven, moet er minimaal één gediplomeerd leermeester binnen je bedrijf werkzaam zijn. Als leermeester ben je onmisbaar voor de ontwikkeling van (jonge) medewerkers in de horeca.

Aanmelden

ONLINE OPLEIDINGEN

HACCP-training ONLINE

Na deze opleiding kun je als bediening assistent in een professionele horeca zaak aan de slag. Wil je jouw productkennis verbeteren, Wil je leren door te doen! Hier leren we je hoe je de basisvaardigheden onder de knie krijg.

Aanmelden

SOCIALE HYGIENE ONLINE

Heb je of werk je in een bedrijf of organisatie waarin je alcohol schenkt en/of verkoopt dan dien je volgens de Drank- en Horecawet aan de eis Sociale Hygiëne te voldoen.

Aanmelden