MAAK JE KEUZE

DE BEREN ACADEMY

ONTWIKKEL JE EN VERBETER JE KANSEN IN DE BEREN ACADEMY

  • Starten wanneer het jou uit komt!

  • Studeren met je STAP-budget

  • Kies één van onze erkende opleidingen

  • Unieke leermethode.

  • Praktijkgericht! 
MAAK JE KEUZE

DE BEREN ACADEMY

ONTWIKKEL JE EN VERBETER JE KANSEN IN DE BEREN ACADEMY

  • Starten wanneer het jou uit komt!

  • Studeren met je STAP-budget

  • Kies één van onze erkende opleidingen

  • Unieke leermethode.

  • Praktijkgericht! 

Welkom Berenvriend!

 Durf jij een stap verder te zetten in jouw groei en ontwikkeling? Samen met onze opleidingspartner, WTOL ACADEMY, bieden wij een uitgebreid scala aan trainingen en opleidingen. Op dit platform vind je de mogelijkheden die WTOL ACADEMY te bieden heeft. Denk maar aan SVH Wijn-2, SVH Wijn-3, SVH Wijn-4 Sommelier/Vinoloog, Sociale Hygiëne en de bekende leermeestertraining. WTOL ACADEMY is een erkende opleidingspartner, dat betekent dat alle trainingen/opleidingen SVH erkent zijn. Na het voltooien van een training of opleiding ontvang je een erkend SVH-diploma. Cool he! Wie wil dat nou niet!

 Dus waar wacht je nog op?

De Beren en WTOL ACADEMY staan klaar om je te helpen in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. 

 *Houd er rekening mee dat de holding vestigingen eerst toestemming moeten opvragen bij Team Mens & Ontwikkeling van De Beren om de specifieke training te kunnen volgen*.

SVH WIJN 2

De training/cursus vormt de basiskennis van wijn. Je krijgt toegankelijke en overzichtelijke informatie over de meest belangrijke aspecten van wijn. Let op: Deze opleiding is inclusief SVH examen niveau 2 (Theorie en praktijk) 

€500  €425,-

Info
Aanmelden

SVH WIJN 3

Deze opleiding geeft je een brede kennis van wijn, We gaan hierbij uit van het leren en studeren over wijn in een  gezellige sfeer. Je proeft ca 80 verschillende wijnen, en je ontdekt op deze manier alles over de wijngebieden. 

€999  €699,99

Info
Aanmelden

SVH VINOLOOG/SOMMELIER

De opleiding tot SVH Vinoloog/sommelier besteedt de grootst mogelijke aandacht aan het ontwikkelen en verfijnen van de zintuiglijke eigenschappen. Het ‘blind’ proeven van wijnen is een uiterst belangrijk onderdeel. Dat wordt dan ook flink geoefend.

€4410   €3500,-

Info
Aanmelden

SVH LEERMEESTER

Om erkend leerbedrijf te worden en te blijven, moet er minimaal één gediplomeerd leermeester binnen je bedrijf werkzaam zijn. Als leermeester ben je onmisbaar voor de ontwikkeling van (jonge) medewerkers in de horeca. Deze opleiding maakt jou de perfecte partner.

€1194   €625,-

Info
Aanmelden

SVH SOCIALE HYGIENE

Wist je dat er altijd minimaal één persoon tijdens openingsuren in het bedrijf aanwezig moet zijn die het diploma Sociale Hygiene heeft? Voldoe aan de wettelijke eisen en voorkom boetes of een eventuele bedrijfssluiting! Deze opleiding heeft een praktijkdag met examen!

€350  €265,-

Info
Aanmelden

SVH SOCIALE HYGIENE ONLINE

Wist je dat er altijd minimaal één persoon tijdens openingsuren in het bedrijf aanwezig moet zijn die het diploma Sociale Hygiene heeft? Voldoe aan de wettelijke eisen en voorkom boetes of een eventuele bedrijfssluiting!

€350  €265,-

Info
Aanmelden