Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Vrijdag 7 januari 2022 Online Nieuwjaarsborrel 

Ook 2021 was weer een uitzonderlijk jaar. We hobbelen van Lockdown naar lockdown en we zijn weer veel uitdagingen aangegaan. We hebben allemaal onze persoonlijke verhalen, hoogte- en diepte punten.
Ik pik zomaar wat hoogtepunten er uit: lancering Register Vinoloog/ sommelier, opening Opleidingscentrum Food Wine & Hospitality, uitbreiding van ons online aanbod en het aangaan van vele nieuwe partnerschappen. 

Wat mij het meest is bijgebleven, zijn  de creatieve oplossingen die we iedere keer weer bedachten en de flexibiliteit en enthousiasme waar op jij als student keer op keer weer meebewoog. Dit gaf ons veel energie en inspiratie.

En wat hadden we graag met je tijdens een opleidingsdag geproost op het nieuwe jaar 2022. Daar moeten we nog even mee wachten. Maar in plaats daarvan hebben we op vrijdag 7 januari om 16.00 uur een Live online nieuwjaarsborrel. 

Om je te bedanken en te laten weten dat we voor je klaar staan. Natuurlijk zijn er ook leuke prijzen te verdienen tijdens de Nieuwjaars WijnQuiz! 

 

Meld je hieronder aan.