

Chocolade en Wijn
5 september 13:30 - 17:30
| €79Welke wijn bij chocolade? Chocolade is geen makkelijke partner in de wijnwereld. Denk alleen maar eens aan die textuur, het smelt op je tong en laat een romig laagje achter. Er zijn maar weinig wijnen die daar tegen opgewassen zijn.
‘‘Ik geloof dat je met de juiste kennis op een creatieve en innovatieve wijze het beroep patissier/chocolatier kan perfectioneren en zo onderscheidend kan zijn.’’
Vanuit deze optiek is Perfri opgericht door Bart de Gans, patissier en chocolatier. Mede door vakopleidingen en vaardigheden bij gerenommeerde patissiers en chocolatiers gevormd tot bekwaam chef. Tevens lid van het Nederlands Patisserie team, Winnaar van de lekkerste bonbon van 2012 en kandidaat en jurylid bij nationale en internationale vakwedstrijden. ‘‘Dit zijn bronnen die inspireren en helpen mijn kennisniveau te verrijken.’’
Graag deelt Bart zijn bevindingen en ervaringen met ons!
Datum: 5 sept 2023
Aanvang: 13.30 uur – 17.30 uur
Locatie: Perfri chocolate & pastry, Zouwendijk 53, 4231 CB Meerkerk
Kosten: € 79,-
Nascholing rVS® 4 punten
Cat: A