

Masterclass: Sherry Vs Madeira
25 januari 2024 19:00 - 22:00
| €79Sherry en Madeira wijnen zijn beide versterkte wijnen die net even wat meer aandacht nodig hebben dan gewone wijnen. Zowel Andalusië met haar Sherry kern als het eiland Madeira hebben een eeuwen oude wijntraditie waar ze met recht trots op zijn. Sommelier Guillaume Coret van Fijn-Proeverij teven Official Sherry als Madeira Educator zorgt tijdens deze verdiepingsdag voor een mooie selectie aan wijnen en verteld je met veel plezier en passie graag meer over deze 2 wijnbouwgebieden.
Guillaume Coret (Register Vinoloog van de Wijnacademie & Sommelier & wijn-spijs specialist van de Academie Gastronomie), is docent aan de Academie Gastronomie voor Gastronoom & Sommelier en docent van de WTOL Academy. Als official Sherry & Madeira Educator, kan Guillaume in combinatie met zijn jarenlange ervaring als sommelier en gastronoom, ver de diepte in gaan met onderwerpen waar voor het nog voor vele in de wijnwereld onbekend terrein is. In de ruim 10 jaar dat Guillaume op dit niveau met zijn eigen bedrijf ‘Fijn-Proeverij’ actief is, heeft hij een grote kennisdatabase opgebouwd, die hij met ons zal gaan delen.
Datum: 25 Jan 2024
Aanvang: 19:00-22:00
Locatie: SVO Houten
Kosten: € 79,-
Nascholing rVS® 4 punten
Cat: A