Ga naar inhoud
Zoeken naar:
Home
Aanbod
Praktijkopleidingen
SVH Wijn 2
SVH Wijn 3
SVH Vinoloog/sommelier
SVH Gastronomie
SVH Hospitality
SVH Leermeester
SVH Bier
Power of Zero (0.0%)
Studiereizen
Proef
Examens
Nascholing rVS
Horeca Marketing
OpStapnaarWijn
STAP-budget
Online Opleidingen Bediening
Webinars
SVH Wijn 2 (ONLINE)
SVH Wijn 3 (ONLINE)
SVH Vinoloog/sommelier (ONLINE)
SVH Gastronomie (ONLINE)
SVH Drankenkennis (ONLINE)
SVH Bedieningsassistent
SVH Bier (ONLINE)
SVH Sociale hygiëne (ONLINE)
SVH Sociale hygiëne slijtersdiploma (ONLINE)
Online Opleidingen Keuken
Management en verkooptechniek
Smaakbeleving en foodpairing
Kooktechniek / menuleer
Patisserie en chocolade
Warenkennis
SVH Keukenassistent (KAS) incl. examen
Competities
SVH Wijnexpert van het jaar 2023
Incompany
Actueel
Examens
Agenda
rVS®
Contact
Mijn E-learning
___
–
Horecava
Horecava
admin
2022-12-24T13:20:52+01:00
Vul onderstaande vragen in.
Qua wijnproductie produceert Spanje meer dan Duitsland.
*
Juist
Onjuist
Van blauwe druiven kun je witte wijn maken
*
Juist
Onjuist
Tannine is de stof die de wijn zoet maakt.
*
Juist
Onjuist
Alcohol arme wijn bevat 0,0% alcohol
*
Juist
Onjuist
Horeca trainingen hebben ECHT effect op mijn werkzaamheden
*
Juist
Onjuist
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
*
Verzenden
Dit veld moet leeg blijven
Ga naar de bovenkant