MAAK JE KEUZE

STAFFABLE ACADEMY

ONTWIKKEL JE EN VERBETER JE KANSEN IN DE STAFFABLE ACADEMY

  • Starten wanneer het jou uit komt!

  • Kies één van onze erkende opleidingen

  • Unieke leermethode.

  • Praktijkgericht! 

Bekijk hieronder het volledige Staffable aanbod horeca-gerichte opleidingen. De opleidingen zijn praktijkgericht en kunnen ook online gevolgd worden. Volg de opleidingen via Staffable met 15% korting. Gebruik de code: 20Staffable23

Praktijkopleidingen

SVH WIJN 2

De training/cursus vormt de basiskennis van wijn. Je krijgt toegankelijke en overzichtelijke informatie over de meest belangrijke aspecten van wijn. Let op: Deze opleiding is inclusief SVH examen niveau 2 (Theorie en praktijk) 

€350  €297,50

Aanmelden

SVH WIJN 3

Deze opleiding geeft je een brede kennis van wijn, We gaan hierbij uit van het leren en studeren over wijn in een  gezellige sfeer. Je proeft ca 80 verschillende wijnen, je ontdekt de wijngebieden. 

€699  €595,-

Aanmelden

SVH VINOLOOG/SOMMELIER

De opleiding tot SVH Vinoloog/sommelier besteedt de grootst mogelijke aandacht aan het ontwikkelen en verfijnen van de zintuiglijke eigenschappen. Het ‘blind’ proeven van wijnen is een uiterst belangrijk onderdeel.

€3695   €3141,-

Aanmelden

SVH GASTRONOMIE

Ben je werkzaam in een restaurant of horecazaak? Wil je graag meer weten welke factoren, smaak en smaakbeleving hebben op gerecht en drank. In deze opleiding leer je de effecten van smaak en smaakbeleving te beschrijven.

€3695   €3141,-

Aanmelden

SVH HOSPITALITY

SVH Hospitality is een nieuw opleiding gericht op gastvrijheid in de hospitality. De opleiding richt zich op het klant-/ gastcontact, zoals dat voorkomt in de contexten horeca, hotellerie, toerisme, recreatie, en facilitair.

€999   €850,-

Aanmelden

HORECA MARKETING

De 1-daagse training/cursus vormt de essentiële kennis die nodig is anno 2023 om een goede marketing strategie neer te zetten voor jouw horecazaak of bedrijf. Je doet vooral praktische kennis op en je kunt er jarenlang mee vooruit.

€350   €297,50

Aanmelden

Online Opleidingen Bediening

HACCP ONLINE

Van horecabedrijven wordt geëist dat er volgens de regels van de Hygiënecode wordt gewerkt. Het is wettelijk verplicht om te zorgen voor een optimale hygiëne en voedselveiligheid in je bedrijf.

€195  €165,75

Info
Aanmelden

SVH GASTRONOMIE ONLINE

Wil je graag meer weten welke factoren, smaak en smaakbeleving hebben op gerecht en drank. In deze opleiding leer je de effecten van smaak en smaakbeleving te beschrijven.

€1599 €1360,-

Info
Aanmelden

SVH DRANKENKENNIS ONLINE

Wil jij meer leren over de fascinerende wereld van dranken? Je Barista, Thee-sommelier vaardigheden of cocktail skills verbeteren? Wat je doel ook is, met deze SVH online drankenkennis bieden wij alles wat je nodig hebt! 

€299  €254,15

Info
Aanmelden

SVH BEDIENINGSASSISTENT ONLINE

Na deze opleiding kun je als bediening assistent in een professionele horeca zaak aan de slag. Wil je jouw productkennis verbeteren, Wil je leren door te doen! Hier leren we je hoe je de basisvaardigheden onder de knie krijg.

€1750  €1487,50

Info
Aanmelden

SVH SOCIALE HYGIENE

Wist je dat er altijd minimaal één persoon tijdens openingsuren in het bedrijf aanwezig moet zijn die het diploma Sociale Hygiene heeft? Voldoe aan de wettelijke eisen en voorkom boetes of een eventuele bedrijfssluiting!

€350  €297,50

Info
Aanmelden

SVH BIER ONLINE

Bier is populair! Steeds meer mensen weten wat van bier. Er zijn ook steeds meer restaurants die speciaalbieren inzetten voor bier-spijs combinaties. Maar weet jij het verschil tussen bier en pils?

€145  €123,25

Info
Aanmelden

Opleidingen Keuken Online

MANAGEMENT & VERKOOPTECHNIEK

Wil jij meer leren over de fascinerende wereld van verkoop? Je verkoop vaardigheden verbeteren? Wat je doel ook is, met deze SVH online verkooptechniek training bieden wij je alles wat je nodig hebt! 

€69  €58,65

Info
Aanmelden

KOOKTECHNIEK & MENULEER

Wil jij meer leren over de fascinerende wereld van kooktechnieken? Je kooktechniek optimaliseren? Wat zijn de manieren in de keuken om producten te garen? In de keuken bereid je vaak producten door ze te garen.

€69  €58,65

Info
Aanmelden

WARENKENNIS

Wil jij meer leren over de fascinerende wereld van aardappelen, brood, groenten, vis, vlees, fruit, zuivel, granen en oliën? Je kennis optimaliseren? In deze online training gaan we dieper in op de product /warenkennis.

€69  €58,65

Info
Aanmelden

SVH KEUKENASSISTENT

Na deze opleiding kun je als keuken assistent in een professionele keuken aan de slag. Wil je jouw productkennis verbeteren, Wil je leren door te doen! Leren met “fun”? Hier leren we je hoe je de basisvaardigheden onder de knie krijgt.  

€1750  €1487,50

Info
Aanmelden