MAAK JE KEUZE

STUDEREN MET STAP

€1000
OPLEIDINGSTEGOED

  • Starten wanneer het jou uit komt!

  • Studeren met je STAP-budget

  • Kies één van onze erkende opleidingen

  • Unieke leermethode.

  • Praktijkgericht! 
  • + extra €250 Voucher  

Wat is STAP

Iedere Nederlander kan vanaf 1 maart 2022 een STAP-budget van maximaal € 1.000 euro aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Je kunt deze subsidie gebruiken voor een sterkere positie op de arbeidsmarkt. De subsidie heet STAP. Dit staat voor Stimulering ArbeidsmarktPositie.
Let op: De eerst volgende aanvraag periode is 1 juli 2022. Je kun de periode daarvoor je aanmeld bewijs ontvangen voor onderstaande opleidingen.

“Meer kansen op de arbeidsmarkt door opleiding”

Met deze subsidie uit het STAP-budget kun je bij een erkende opleider een opleiding, training of cursus volgen. Bijvoorbeeld om een branche erkend SVH-diploma te halen. Met het STAP-budget  wil de overheid jou helpen om je verder te ontwikkelen tijdens jouw loopbaan. Werknemers en werkzoekenden hebben zo meer  kansen om hun baan te houden. Of om een nieuwe baan te vinden.

Ontwikkel je en verbeter je kansen!

Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf 2022 een budget van € 1.000 per jaar aanvragen voor opleiding en ontwikkeling. Deze vergoeding heet STAP-budget. STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarktpositie.

Een scholingsactiviteit kan pas in het STAP-scholingsregister worden geregistreerd, als de opleider is opgenomen in het STAP-scholingsregister. Hiervoor heeft de opleider een erkenning nodig. WTOL-ACADEMY heeft die erkenning en dat betekent dat de opleidingen die je volgt bij ons volledig binnen het STAP-budget gerealiseerd kunnen worden.

Bekijk onze opleidingen en kies een passende kans op het vergroten van jouw mogelijkheden. Je kunt je STAP-Budget dus gebruiken om je te professionaliseren in je huidige horeca-job. Ontwikkel je en verbeter je kansen op de horeca-baan van je dromen.

Welke opleiding?

Praktijkopleidingen.
Ben je werkzaam in een restaurant of horecazaak? Wil je graag meer weten welke factoren, smaak en smaakbeleving hebben op gerecht en drank. In verschillende opleiding leer je de effecten van smaak en smaakbeleving te beschrijven. Bijvoorbeeld de SVH Gastronomie opleiding of wijnopleiding.

Ook Online Opleidingen 
Wil jij meer leren over de fascinerende wereld van dranken? Je Barista, Thee-sommelier vaardigheden of cocktail skills verbeteren? Wat je doel ook is, met deze SVH online drankenkennis bieden wij alles wat je nodig hebt! Je kunt ook het diploma Sociale Hygiene behalen of een wijnopleiding volgen    

Opleidingen Keuken. 
Als keuken assistent in een professionele keuken aan de slag. Wil je jouw productkennis verbeteren, Wil je leren door te doen! Leren met “fun”? Hier leren we je hoe je de basisvaardigheden onder de knie krijgt.

MAAK JE KEUZE

Praktijkopleidingen

SVH WIJN 2

De training/cursus vormt de basiskennis van wijn. Je krijgt toegankelijke en overzichtelijke informatie over de meest belangrijke aspecten van wijn. Je proeft verschillende wijnen, je ontdekt de wijngebieden. 

€434,-

Aanmelden

SVH WIJN 3

Deze opleiding geeft je een brede kennis van wijn, We gaan hierbij uit van het leren en studeren over wijn in een  gezellige sfeer. Bovendien ontvang je bij inschrijven een abonnement op het culinaire magazine Saisonnier.

€869,-

Aanmelden

SVH VINOLOOG/SOMMELIER

De opleiding tot SVH Vinoloog/sommelier besteedt de grootst mogelijke aandacht aan het ontwikkelen en verfijnen van de zintuiglijke eigenschappen. Het ‘blind’ proeven van wijnen is een uiterst belangrijk onderdeel.

€3495,-

Aanmelden

SVH GASTRONOMIE

Ben je werkzaam in een restaurant of horecazaak? Wil je graag meer weten welke factoren, smaak en smaakbeleving hebben op gerecht en drank. In deze opleiding leer je de effecten van smaak en smaakbeleving te beschrijven.

€3495,-

Aanmelden

SVH HOSPITALITY

SVH Hospitality is een nieuw opleiding gericht op gastvrijheid in de hospitality. De opleiding richt zich op het klant-/ gastcontact, zoals dat voorkomt in de contexten horeca, hotellerie, toerisme, recreatie, en facilitair.

€1000,-

Aanmelden

SVH LEERMEESTER

Om erkend leerbedrijf te worden en te blijven, moet er minimaal één gediplomeerd leermeester binnen je bedrijf werkzaam zijn. Als leermeester ben je onmisbaar voor de ontwikkeling van (jonge) medewerkers in de horeca.

€1000,-

Aanmelden

Online Opleidingen Bediening

SVH WIJN 2 en 3

Deze opleiding geeft je een brede kennis van wijn, We gaan hierbij uit van het leren en studeren over wijn in een  gezellige sfeer. In acht lessen, leer je en verdiepen we ons in de wereld van wijn. Je behaalt uiteindelijk je diploma SVH wijn 3.

€1000-

Aanmelden

SVH VINOLOOG/SOMMELIER ONLINE

Door bepaalde informatie en/of vaardigheden in spelvorm aan te bieden, maken we leren, ontdekken en ervaren leuk. Je blijft gemotiveerd en de opgedane kennis beklijft beter. In je eigen tempo kennis verzamelen en ervaringen opdoen. 

€1599,-

Aanmelden

SVH Alcohol en gezondheid

Wil jij meer leren over de fascinerende wereld van dranken? Je wijn-, bier-, barista-, theevaardigheden of cocktailskills verbeteren? Wat je doel ook is, met deze SVH training bieden wij alles wat je nodig hebt! Inclusief Sociale Hygiene en Warenkennis (allergenen).

€1000,-

Aanmelden

SVH GASTRONOMIE ONLINE

Ben je werkzaam in een restaurant of horecazaak? Wil je graag meer weten welke factoren, smaak en smaakbeleving hebben op gerecht en drank. In deze opleiding leer je de effecten van smaak en smaakbeleving te beschrijven.

€1599-

Aanmelden

SVH BEDIENINGSASSISTENT ONLINE

Na deze opleiding kun je als bediening assistent in een professionele horeca zaak aan de slag. Wil je jouw productkennis verbeteren, Wil je leren door te doen! Hier leren we je hoe je de basisvaardigheden onder de knie krijg.

€1750,-

Aanmelden

SVH BIER 1 en 2

Deze opleiding geeft je een brede kennis van bier, We gaan hierbij uit van het leren en studeren over bier in een  gezellige sfeer. In drie lessen, leer je en verdiepen we ons in de wereld van bier. Je behaalt uiteindelijk je diploma SVH Bier 1.

€1000-

Aanmelden

SVH SOCIALE HYGIENE

Wist je dat er altijd minimaal één persoon tijdens openingsuren in het bedrijf aanwezig moet zijn die het diploma Sociale Hygiene heeft? Voldoe aan de wettelijke eisen en voorkom boetes of een eventuele bedrijfssluiting!

€295,-

Aanmelden

SVH SOCIALE HYGIENE SLIJTERSDIPLOMA

Ontbreekt het je vaak aan tijd om te studeren?  Leer je liever via een E-learning? Met de officiële SVH E-learning Sociale Hygiëne voor slijterijen en supermarkt studeer je digitaal, in je eigen tijd.

€295,-

Aanmelden

NASCHOLING REGISTER VINOLOOG / SOMMELIER

Iedere SVH Vinoloog/sommelier wordt geacht 60 scholingspunten per drie jaar te behalen om in het openbare register vermeld te (blijven) staan. Met deze aanvraag kun je voor een jaar aan de nascholing activiteiten deelnemen.

€500,-

Aanmelden

EXAMENTRAINING SVH VINOLOOG / SOMMELIER + EXAMEN

Het examen is gebaseerd op de eindtermen SVH Vinoloog/Sommelier. Het volledige examen bestaat uit 3 onderdelen: Theorie A examen. Een theorie B examen en een organoleptisch examen. Met deze aanvraag kun je aan alle drie de examens deelnemen.

€1000,-

Aanmelden

Opleidingen Keuken Online

SVH KEUKENASSISTENT

Na deze opleiding kun je als keuken assistent in een professionele keuken aan de slag. Wil je jouw productkennis verbeteren, Wil je leren door te doen! Leren met “fun”? Hier leren we je hoe je de basisvaardigheden onder de knie krijgt.  

€1750,-

Aanmelden

SVH SOCIALE HYGIENE EN VOEDSELVEILIGHEID

Wil jij meer leren over de fascinerende wereld van smaak en menuleer? Je kooktechniek, of verkoop skills verbeteren? Wat je doel ook is, met deze SVH training bieden wij alles wat je nodig hebt! Inclusief Sociale Hygiene en Warenkennis (allergenen).

€1000,-

Aanmelden