MAAK JE KEUZE

STUDEREN MET STAP

€1000
OPLEIDINGS-
TEGOED

  • Starten wanneer het jou uit komt!

  • Studeren met je STAP-budget

  • Kies één van onze erkende opleidingen

  • Unieke leermethode.

  • Praktijkgericht! 

  • + extra €250 Voucher  

Wat is STAP

Iedere Nederlander kan vanaf 1 maart 2022 een STAP-budget van maximaal € 1.000 euro aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Je kunt deze subsidie gebruiken voor een sterkere positie op de arbeidsmarkt. De subsidie heet STAP. Dit staat voor Stimulering ArbeidsmarktPositie.

“Meer kansen op de arbeidsmarkt door opleiding”

Met deze subsidie uit het STAP-budget kun je bij een erkende opleider een opleiding, training of cursus volgen. Bijvoorbeeld om een branche erkend SVH-diploma te halen. Met het STAP-budget  wil de overheid jou helpen om je verder te ontwikkelen tijdens jouw loopbaan. Werknemers en werkzoekenden hebben zo meer  kansen om hun baan te houden. Of om een nieuwe baan te vinden.

Zie voor meer informatie de site van de Rijksoverheid.

Ontwikkel je en verbeter je kansen!

Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf 1 maart 2022 een budget van € 1.000 per jaar aanvragen voor opleiding en ontwikkeling. Deze vergoeding heet STAP-budget. STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarktpositie.

Een scholingsactiviteit kan pas in het STAP-scholingsregister worden geregistreerd, als de opleider of EVC-aanbieder is opgenomen in het register. Hiervoor heeft de opleider een erkenning nodig. WTOL-ACADEMY heeft die erkenning en dat betekent dat de opleidingen die je volgt bij ons volledig binnen het STAP-budget gerealiseerd kunnen worden.

Bekijk onze opleidingen en kies een passende kans op het vergroten van jouw mogelijkheden. Je kunt je STAP-Budget dus gebruiken om je te professionaliseren in je huidige horeca-job. Ontwikkel je en verbeter je kansen op de horeca-baan van je dromen.

Welke opleiding?

Praktijkopleidingen.
Ben je werkzaam in een restaurant of horecazaak? Wil je graag meer weten welke factoren, smaak en smaakbeleving hebben op gerecht en drank. In verschillende opleiding leer je de effecten van smaak en smaakbeleving te beschrijven. Bijvoorbeeld de SVH Gastronomie opleiding of wijnopleiding.

Ook Online Opleidingen 
Wil jij meer leren over de fascinerende wereld van dranken? Je Barista, Thee-sommelier vaardigheden of cocktail skills verbeteren? Wat je doel ook is, met deze SVH online drankenkennis bieden wij alles wat je nodig hebt! Je kunt ook het diploma Sociale Hygiene behalen of een wijnopleiding volgen    

Opleidingen Keuken. 
Als keuken assistent in een professionele keuken aan de slag. Wil je jouw productkennis verbeteren, Wil je leren door te doen! Leren met “fun”? Hier leren we je hoe je de basisvaardigheden onder de knie krijgt.

MAAK JE KEUZE