MAAK JE KEUZE

STUDEREN MET STAP

€1000
OPLEIDINGSTEGOED

  • Starten wanneer het jou uit komt!

  • Studeren met je STAP-budget

  • Kies één van onze erkende opleidingen

  • Unieke leermethode.

  • Praktijkgericht! 

Wat is STAP

Iedere Nederlander kan een STAP-budget van maximaal € 1.000 euro aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Je kunt deze subsidie gebruiken voor jou persoonlijke ontwikkeling en/of een sterkere positie op de arbeidsmarkt  De subsidie heet STAP. Dit staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie. Met deze subsidie kun je bij een erkende opleider een opleiding, training of cursus volgen. Bijvoorbeeld om een branche erkend SVH-diploma te halen.

Ontwikkel je en verbeter je kansen!

Met het STAP-budget  wil de overheid jou helpen om je verder te ontwikkelen tijdens jouw loopbaan. Werknemers en werkzoekenden hebben zo meer  kansen om hun baan te houden. Of om een nieuwe baan te vinden. Bekijk onze opleidingen en kies een passende kans op het vergroten van jouw mogelijkheden.

Welke opleiding?

Ben je werkzaam in een restaurant of horecazaak? Wil je graag meer weten welke factoren, smaak en smaakbeleving hebben op gerecht en drank. In verschillende opleidingen leer je de effecten van smaak en smaakbeleving te beschrijven. Bijvoorbeeld de SVH Gastronomie opleiding of Wijnopleiding. Wil jij meer leren over de fascinerende wereld van dranken?

Praktijkopleidingen

SVH WIJN 2

De training/cursus vormt de basiskennis van wijn. Je krijgt toegankelijke en overzichtelijke informatie over de meest belangrijke aspecten van wijn. Let op: Deze opleiding is inclusief SVH examen niveau 2 (Theorie en praktijk) 

€500,-

Aanmelden

SVH WIJN 3

Deze opleiding geeft je een brede kennis van wijn, We gaan hierbij uit van het leren en studeren over wijn in een  gezellige sfeer. Let op: Deze opleiding is inclusief SVH examen niveau 3 (Theorie en praktijk) 

€1000,-

Aanmelden

SVH VINOLOOG/SOMMELIER

De opleiding tot SVH Vinoloog/sommelier besteedt de grootst mogelijke aandacht aan het ontwikkelen en verfijnen van de zintuiglijke eigenschappen. Het ‘blind’ proeven van wijnen is een uiterst belangrijk onderdeel.

€3695,-

Aanmelden

SVH GASTRONOMIE

Ben je werkzaam in een restaurant of horecazaak? Wil je graag meer weten welke factoren, smaak en smaakbeleving hebben op gerecht en drank. In deze opleiding leer je de effecten van smaak en smaakbeleving te beschrijven.

€3695,-

Aanmelden

SVH VINOLOOG/SOMMELIER ONLINE

Door bepaalde informatie en/of vaardigheden in spelvorm aan te bieden, maken we leren, ontdekken en ervaren leuk. Je blijft gemotiveerd en de opgedane kennis beklijft beter. In je eigen tempo kennis verzamelen en ervaringen opdoen. 

€1799,-

Aanmelden

SVH HOSPITALITY

SVH Hospitality is een nieuw opleiding gericht op gastvrijheid in de hospitality. De opleiding richt zich op het klant-/ gastcontact, zoals dat voorkomt in de contexten horeca, hotellerie, toerisme, recreatie, en facilitair.

€1000,-

Aanmelden

SVH LEERMEESTER

Om erkend leerbedrijf te worden en te blijven, moet er minimaal één gediplomeerd leermeester binnen je bedrijf werkzaam zijn. Als leermeester ben je onmisbaar voor de ontwikkeling van (jonge) medewerkers in de horeca.

€1000,-

Aanmelden

SVH BIER

Deze opleiding geeft je een brede kennis van bier, We gaan hierbij uit van het leren en studeren over bier in een  gezellige sfeer. In drie lessen, leer je en verdiepen we ons in de wereld van bier. Je behaalt uiteindelijk je diploma SVH Bier 2.

€1000-

Aanmelden

SVH GASTRONOMIE ONLINE

Ben je werkzaam in een restaurant of horecazaak? Wil je graag meer weten welke factoren, smaak en smaakbeleving hebben op gerecht en drank. In deze opleiding leer je de effecten van smaak en smaakbeleving te beschrijven.

€1599-

Aanmelden

SVH BEDIENINGSASSISTENT ONLINE

Na deze opleiding kun je als bediening assistent in een professionele horeca zaak aan de slag. Wil je jouw productkennis verbeteren, Wil je leren door te doen! Hier leren we je hoe je de basisvaardigheden onder de knie krijg.

€1750,-

Aanmelden

SVH KEUKENASSISTENT
ONLINE

Na deze opleiding kun je als keuken assistent in een professionele keuken aan de slag. Wil je jouw productkennis verbeteren, Wil je leren door te doen! Leren met “fun”? Hier leren we je hoe je de basisvaardigheden onder de knie krijgt.  

€1750,-

Aanmelden