Inmiddels hebben weer tientallen deelnemers van ons een STAP aanmeldingsbewijs ontvangen. Zij zitten op vrijdag 1 juli 10.00 uur gereed om het aanmeldingsbewijs te uploaden bij stapuwv.nl 

De laatste aanmeldingsronde voor het STAP-budget is 95% gehonoreerd. De kans dat je afgewezen wordt is dus klein. Mocht dit toch het geval zijn dan kun je het een volgende aanmeldingsronde nogmaals proberen!

Flexibele startdatum
Wij hebben gekozen voor een flexibele startdatum op het aanmeldingsbewijs. Dit heeft met interne procedures te maken bij ons en bij het UWV. De lesdagen voor deze aanmeldingsperiode staan onder het kopje lesdagen vermeld bij betreffende opleiding.

Geen zorgen dus wanneer je bijvoorbeeld een wijnopleiding wilt starten in Den Haag op 5 september…of leermeester in Amsterdam. Jij kiest de opleidingsplaats en wij nemen contact met je op voor de eerste mogelijkheid om te beginnen. Komt dat niet uit dan kijken we samen naar een geschikt moment op jouw cursus te starten. 

Meld je nu aan en ontvang jouw PDF aanmeldingsbewijs en zorg er dus voor dat je op vrijdag 1 juli 10.00 uur met heel veel geduld klaar zit om het PDF te uploaden! 

Voor nu alvast veel plezier met de opleiding!