Een gedeelte van onze opbrengst naar Stichting De Ster

stichting de ster - wtol-academyOp Sterkamp gaan kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar aan de slag met thema’s als vrienden maken, zelfvertrouwen en pesten. In een onvergetelijke vakantieweek vol verrassingen, uitdagingen en leuke activiteiten, leren kinderen onder professionele begeleiding van en met elkaar.

Directeur Fleur Termijtelen
‘Vakantiekampen en kinderen waren al jaren mijn passie. Hoe mooi was het dan ook, dat Lieve van Geldorp en ik in 2004 besloten vakantiekampen voor kinderen te gaan organiseren? Samen stonden we aan de wieg van wat nu een sterke stichting is, de mooiste stichting van Nederland!

Waarom? Iedereen, jong of oud, heeft zo zijn/haar onzekerheden. Dat is helemaal normaal. Maar soms wordt het belemmerend voor je ontwikkeling en dan is het fantastisch dat er een interventie is die je daarbij kan helpen. Volwassen mensen met hun onzekerheden en sociaal emotionele problemen helpen, is vaak een traject van jaren, terwijl je een hoop problemen kunt voorkomen door er juist al vroeg bij te zijn.

En dat is wat wij doen met De Ster: kinderen en jongeren een onvergetelijke week bieden waar lol trappen en vriendjes maken voorop staan. Maar waar stiekum ook heel veel geleerd wordt.Wij blijven ons inzetten voor ons doel: kinderen en jongeren zeker maken!’

Een gedeelte van onze opbrengst naar Stichting De Ster. Wij staan in nauw contact met onze omgeving en bieden met Wijntraining Online een bijdrage aan een verbetering hiervan. Zo gaat o.a. een gedeelte van onze opbrengst naar Stichting De Ster. De visie sluit volledig aan bij onze missie “Leef je droom en creëer een betere wereld”

Wordt ook donateur van Stichting de Ster