MELD JE AAN

WORD JIJ DE NIEUWE
SVH WIJNEXPERT
VAN HET JAAR 2022 ?

  • Meerdere voorronden

  • Hoogste score telt

  • 6 Wijnen blind proeven

  • 10 Open vragen

  • Maximaal 20 punten

NK BLINDPROEVEN (individueel): “SVH Wijnexpert van het jaar 2022”

Het NK blindproeven (individueel) beleeft zijn eerste editie tijdens dé horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam 202 Het NK draagt de naam “SVH Wijnexpert van het jaar 2022” en verwijst naar onze partner “Stichting Vakbekwaamheid Horeca”. Wijnimporteur L’exception heeft zich eveneens verbonden aan deze wedstrijd en stelt de Hoofdprijs ter beschikking: Een volledig verzorgde reis voor twee personen aan het gerenommeerde Champagne huis Nicolas Feuillatte.

DOEL: Het doel is om je kennis als wijnliefhebber te verbreden, verdiepen en te verstevigen. Het “blind” proeven van wijnen in combinatie met een wedstrijdelement draagt daaraan bij. Deelnemen is leuk en vooral leerzaam. Winnen is een aangename bijkomstigheid.

Voor Wie? De voorronden zijn toegankelijk voor iedereen met liefde voor wijn! Om je kansen naar de halve finale te vergroten kun je aan meerdere voorronden meedoen. Alleen jouw hoogste score in de voorronden telt. 

Halve finale en finale: De beste 20 deelnemers van alle voorronden plaatsen zich voor de halve finale op 10 januari 2022. De beste 10 van de halve finale plaatsen zich voor de finale op 8 april 2022 in het Opleidingscentrum Food Wine & Hospitality De doorstromers naar de halve of hele finale worden (persoonlijk) hierover geïnformeerd. De finalisten 2022 zijn:

Eindstand Finale 8 april 2022

1.Vinny Potter – 20,5 punten
2.Jordy Kreeft – 20 punten
3.Ton Pinxten – 19,5 punten
Michael Kardienaal – 19,5 punten
5.Boey Bouquet – 19 punten
6. Vincent Bakker – 17 punten
7. Peter Derks – 14,5 punten
8. Bas Bottenberg – 12 punten
9. Patricia van Wensveen – 8,5 punten
Jordy Schuyl – 8,5 punten

Wedstrijdreglement: KLIK HIER

Schrijf je nu in en ga de uitdaging aan!

MELD JE AAN

PARTNERS