Met ingang van 1 oktober introduceren wij de Thuisproeverij: een wijnbeleving bij jouw in huis of op het werk.
Wij combineren het proeven van wijnen met de gezelligheid bij jou thuis. In je eigen omgeving, in gezelschap van vrienden, familie, buren of collega’s, maak je kennis met de lekkerste wijnen. Je (her)ontdekt je eigen smaak onder begeleiding van onze vinoloog. Met De Thuisproeverij haalt je heel eenvoudig een exclusieve wijnbeleving in huis voor een unieke middag of avond. Een thuisproeverij reserveer je snel en gemakkelijk. Kosten voor de proeverij zijn € 17,50 p.p.Een wijnproeverij in huis organiseren gaat heel eenvoudig.
Na de bevestiging van de wijnproeverij worden de 6 verschillende wijnen binnen het gekozen thema netjes bij je thuis bezorgd. Onze vinoloog neemt naast zijn kennis ook de benodigde accessoires mee, zoals de glazen en de kwispedoors (spuugbakken). Ook daar heb je geen omkijken naar.
TIP: verzorg lekkere hapjes die aansluiten bij het thema.

Hoelang en hoeveel deelnemers?
In een 2 uur durende proeverij nemen we jouw gezelschap mee op avontuur door de wijncultuur en ontdek je de verschillende smaakstylen. Wij verzorgen proeverijen in heel Nederland. Het minimum aantal deelnemers is 8, er is geen maximum. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden van een proeverij in huis of op het werk te bespreken. Neem contact op

Vergelijk onze cursussen: