WTOL start met SVH Wijncursus op Curaçao

Ben je geïnteresseerd in wijn en wil je graag je kennis  voor deze prachtige drank vergroten? Dan ben je bij Wijncursus Curaçao aan het juiste adres!  Wij bieden een unieke en boeiende wijncursus aan i.s.m. onze locale wijnexpert/docent Valeska Boom van Wijnimporteur Bottles op het prachtige eiland Curaçao.

Valeska Boom (Docent bij Importeur Bottels): “Wijntraining kan voor een belangrijk deel online. Het proeftechnische deel moet echt in de praktijk gebeuren. De leermethode van WTOL is zo ingericht dat online theorie en offline praktijk elkaar in een goede mix versterken. Daarmee voorzien we onze (horeca)relaties en klanten in een grote behoefte. Online leren waarbij medewerkers kort van de werkvloer zijn maar wel goed worden opgeleid en begeleid naar het examen SVH Wijn 3.”

Ruud Weterings (directeur WTOL Academy) Wij gebruiken een unieke leermethodes, Serious game learning en Blended Learning, oftewel leren door vermaak in combinatie met praktijktraining, zodat werkgevers en student een goede kwalitatieve keuze kunnen maken voor een op de praktijk gerichte wijnopleiding die geschikt is voor de horeca. In de afgelopen jaren is onze aanpak een succesformule gebleken voor vele studenten van middelbare scholen, verschillende hotelketens en wijnimporteurs.”

De SVH wijncursus is voor zowel beginners als gevorderde wijnliefhebbers. Of je nu een lokale inwoner bent, een bezoeker van het eiland, je kennis wilt verdiepen, een solide basis wilt leggen of gewoon wilt genieten van de wereld van wijn, deze cursus is perfect voor wijnliefhebbers met ambitie. Iedereen is welkom bij Wijncursus Curaçao.

Meer informatie Wijncursus Curaçao