BASIS niveau 1 en 2 | SVH Wijn 2

Online Certificaat WTOL 1

Gefeliciteerd! Je hebt het Online certificaat behaald op kennis niveau 1. Je bent nu tevens goed voorbereid op het examen niveau 2. Een succesvolle wijntraining dient te worden bekroond met een betekenisvol diploma, het onomstotelijke bewijs dat je een bepaald kennisniveau hebt. Onderstaand de datums voor het officiële SVH wijn 2 examen. Zie ook onze Examen Training data’s.

Examen WTOL | SVH wijn 2 data:
11 mei 19.00 uur
29 juni 19.00 uur

Kosten: € 90,-

Examen Locatie:
Creative Beverage Company
Franciscusweg 14
1216 SK  HILVERSUM

 

AANVRAAG CERTIFICAAT NIVEAU WIJN 1 

Voor de Online basis cursus is het Certificaat WTOL 1 inbegrepen. Wil je een gepersonaliseerd certificaat ontvangen? De kosten zijn hiervan € 6,00.

Meld je hier aan voor het WTOL 1 Certificaat

Examen WTOL | SVH Wijn 2

Een succesvolle wijntraining dient te worden bekroond met een betekenisvol diploma, het onomstotelijke bewijs dat je een bepaald kennisniveau hebt. Onderstaand de datums voor het officiële SVH wijn 2 examen. Zie ook onze Examen Training data’s.

Examen WTOL | SVH wijn 2 data:
11 mei 19.00 uur
29 juni 19.00 uur

Kosten: € 90,-

Exameninhoud: 46 Multiple choice vragen, waarvan de eerste 6 examenvragen betrekking hebben op de 4 verschillende te proeven wijnen.

Geslaagd: Je kunt voor het gehele examen 58 punten behalen. Voor de eerste zes examenvragen die betrekking hebben op het proeven van de wijnen kun je 3 punten voor elk juist beantwoorde examenvraag behalen. Voor de overige examenvragen kun je 1 punt per juist beantwoorde examenvraag behalen. Je moet minimaal 42 punten behalen om te slagen voor het examen.

Examen Locatie:
Creative Beverage Company
Franciscusweg 14
1216 SK  HILVERSUM

Klik hier om je direct aan te melden

 

GEVORDERD SVH Wijn 3 | SVH Wijn 4

Examen WTOL | SVH Wijn 3

Een succesvolle wijntraining dient te worden bekroond met een betekenisvol diploma, het onomstotelijke bewijs dat je een bepaald kennisniveau hebt. Onderstaand de datums voor het officiële SVH wijn 3 examen. Zie ook onze Examen Training data’s.

Examen WTOL | SVH wijn 3 data:
11 mei 19.00 uur
29 juni 19.00 uur

Kosten: € 115,-

Exameninhoud: 48 Multiple choice vragen, waarvan de eerste 8 examenvragen betrekking hebben op de 6 verschillende te proeven wijnen.

Geslaagd: Je kunt voor het gehele examen 64 punten behalen. Voor de eerste zes examenvragen die betrekking hebben op het proeven van de wijnen kun je 3 punten voor elk juist beantwoorde examenvraag behalen. Voor de overige examenvragen kun je 1 punt per juist beantwoorde examenvraag behalen. Je moet minimaal 47 punten behalen om te slagen voor het examen.

Examen Locatie:
Creative Beverage Company
Franciscusweg 14
1216 SK  HILVERSUM

Klik hier om je direct aan te melden. 

Examen SVH Vinoloog

Ben je ingeschreven voor de opleiding Vinoloog van de WTOL Academy® ? Je wilt deze opleiding bekronen met een betekenisvol diploma, het onomstotelijke bewijs dat je een bepaald kennisniveau hebt. Onderstaand de datums voor het officieel SVH Vinoloog wijnexamen.

Examen WTOL | SVH Vinoloog data:
12 juni 2017
15 Februari 2018
14 Juni 2018

Kosten: € 215,- per deelexamen

Exameninhoud: Het examen bestaat uit 3 deelexamens.
Examen SVH Vinoloog Theorie A (80 meerkeuze vragen)
Examen SVH Vinoloog Theorie B (3 openvragen – opdrachten)
Examen SVH Vinoloog Organoleptisch (12 wijnen – 18 vragen + proefnotitie)

Examen Locatie:
Creative Beverage Company
Franciscusweg 14
1216 SK  HILVERSUM

Je ontvangt na aanmelding een uitnodiging met aanvangstijd voor examen.