Op dinsdag 12 en woensdag 13 februari 2019 vindt de Horeca talentendag 2019 in de DRU Cultuurfabriek in Ulft plaats. WTOL Academy is hierbij aanwezig met het Vino Casino. Daarnaast staan we natuurlijk voor iedereen klaar die vragen heeft over Wijnopleidingen en Wijntraining Online keuzedelen. We nemen informeren je graag  over de mogelijkheden van onze digitale platformen.

Daarnaast strijden studenten van diverse horeca opleidingen om het kampioenschap van Oost Nederland. Koks, gastvrouwen en -heren, managers in opleiding, docenten en leermeesters strijden om de titel ‘Horecatalent Oost Nederland’. Ook is er een Sligro bokaal te winnen voor de best presterende onderwijsinstelling. De Horeca Talentendagen vinden plaats in de DRU Cultuurfabriek in Ulft. Deze bijzondere industriële locatie bevindt zich op het terrein van voormalig ijzergieterij DRU, onder andere bekend van de oranje potten en pannen.

Debatteren tijdens het Lagerhuis

Tijdens de Horeca Talentendagen in 2019 wordt ook een Lagerhuisdebat (bekend van TV) georganiseerd. Koninklijke Horeca Nederland, regionaal mbo-onderwijs, FNV Horeca en SVH gaan met het bedrijfsleven en studenten in discussie over verschillende stellingen die gerelateerd zijn aan de horecabranche. Iedereen is van harte welkom het Lagerhuis bij te wonen.

Over Stichting Horecatalent van de Achterhoek

De organisatie van het evenement is in handen van Stichting Horecatalent Achterhoek (SHA). Ieder jaar organiseert deze stichting een kampioenschap onder alle horecaopleidingen in de regio. Doel van de wedstrijden is een extra impuls te geven aan de motivatie en vakkennis van studenten. Deelnemende horeca opleidingen aan de twaalfde editie van de Horeca Talentendagen zijn ROC Aventus, Graafschap College, Rijn IJssel College Vakschool Wageningen, ROC van Nijmegen en het ROC van Twente.

Kijk hier voor meer informatie over Horecatalent van de Achterhoek.