Ben jij gek op wijn en vind je het leuk om op een bijzondere locatie te leren proeven? En dan niet zomaar proeven, maar proeven als een professional? Meld je dan aan voor de bijzondere masterclass over wijn, die we houden in samenwerking met onze ‘vriend van…’ ChefsFriends.nl

Donderdag 12 oktober nodigen wij jou uit in misschien wel het mooiste museum van Nederland, het Nederlands Wijnmuseum in Arnhem. De perfecte locatie voor een perfecte masterclass.
Onder leiding van vinoloog Ruud Weterings leer jij deze middag objectief te ‘proeven als een pro’. Wat zijn de kwaliteitsbepalende factoren van wijn? En hoe werkt dit in combinatie met spijs? We gaan meerdere wijnen proeven en beoordelen, alles in een ontspannen setting.

Onderdeel van deze exclusieve activiteit is een rondleiding door het museum. Dé plek voor het ontdekken van de geschiedenis van wijn. Vele facetten komen op deze locatie aan bod: de wijngaard, de wijnstokken, de menselijke zorgen om gezonde druiven te kweken, de wijnoogst, het kneuzen en persen van de druiven, de gisting en nog veel meer zaken die ervoor zorgen dat jij kunt genieten van een goed glas wijn.

Kortom de complete wijnbeleving!

Het programma op donderdag 12 oktober is als volgt:

– 13.00 uur: ontvangst
– 13.15 uur: masterclass en proeverij
– 15.30 uur: rondleiding door de wijnkelders en het museum
– 17.00 uur: einde

Wil jij erbij zijn? Meld je dan direct aan. We hebben plek voor maximaal dertig mensen. De kosten per persoon bedragen slechts 49,50 euro. Dat is inclusief de te proeven wijnen.
Het adres van het Nederlands Wijnmuseum is Velperweg 23 in Arnhem. Op slechts 300 meter lopen van treinstation Velperpoort en op nog geen uur rijden vanaf de Randstad.