SVH en WTOL Academy lanceren op Gastvrij Rotterdam rVS® titel.

Op dinsdag 21 september presenteren SVH en WTOL Academy tijdens de vakbeurs het register voor vinologen/sommeliers.

In een exclusieve samenwerking tussen SVH en WTOL Academy is het SVH Register voor de SVH Vinoloog/Sommelier opgezet. Diegenen die in het register zijn opgenomen mogen de titel SVH Register Vinoloog/Sommelier (rVS) voeren. De titel is bedoeld voor de gediplomeerde en geregistreerde SVH Vinoloog/Sommelier en staat garant voor zijn hoge kennisniveau en de proeftechnische kwaliteiten waarmee hij de wereld van de vinoloog/sommelier bij de gast aan tafel brengt.

Bij het behalen van het diploma wordt een SVH Vinoloog/Sommelier voor een periode 3 jaar opgenomen in het SVH Register en een verlenging van steeds 3 jaar bij het behalen van voldoende scholingspunten. Met dit openbare register biedt SVH de SVH Register Vinoloog/Sommelier een podium.

Scholingspunten 
Om de registratie in het register te verlengen, moet de SVH Register Vinoloog/Sommelier elke 3 jaar verschillende nascholingsactiviteiten doen. Voorbeelden daarvan zijn een cursus wijn-chocolade, proeverijen of deelnemen aan wijnstudiereizen, Deze activiteiten zijn nodig om het kennisniveau hoog te houden. De wereld van wijn ontwikkelt zich snel door, op deze manier blijft de kennis altijd van hoog niveau.

De titel is speciaal bedoeld voor de gediplomeerde en geregistreerde SVH Vinoloog/Sommelier en staat garant voor zijn hoge kennisniveau en de proeftechnische kwaliteiten waarmee hij de wereld van de vinoloog/sommelier bij de gast aan tafel brengt.  De titel SVH Register Vinoloog/Sommelier is net als andere SVH-titels titels merkrechtelijk beschermd.

 

2021-09-22T08:02:16+02:00
Ga naar de bovenkant