Vlak voor de zomervakantie is de samenwerking met Schlumberger Vertriebsgesellschaft mbH & Co KG  ondertekend. Door het sluiten van de samenwerkingsovereenkomst hebben wij een grote stap gezet in onze ambitie voor internationalisering. De grootse wijn producent en distributeur van kwaliteit wijnen in Duitsland heeft eveneens een grote stap gezet in haar streven om de wijnkennis van klanten en medewerkers te vergroten. 

Rudolf Knickenberg, CEO Schlumberger Vertriebsgesellschaft mbH & Co KG: “Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons iets vanzelfsprekends. Wijnkennis is een noodzaak voor mensen die beroepshalve hiermee te maken hebben, maar leren doe je dan wel wanneer het jou uitkomt. De volledig gepersonaliseerde Weintraining-Online.de website en eveneens gepersonaliseerde besloten E-Learning programma hebben we de mogelijkheid voor meer slagkracht in Duitsland op het gebied van wijnkennis overdracht” 

Ruud Weterings, Directeur WTOL Academy BV: “Wijntraining Online is sinds 2010 marktleider op het gebied van Online Wijntraining. Wij gebruiken een unieke leermethode, het zo genaamde; Serious game learning. Als onze trainingen zijn branche erkend, zodat werkgevers en leerlingen een goede kwalitatieve keuze kunnen maken voor een op de praktijk gerichte wijnopleiding. In de afgelopen jaren is onze aanpak een succes formule gebleken voor vele studenten van middelbare scholen, verschillende hotelketens en diverse wijnimporteurs, zowel nationaal en internationaal” 

Meer informatie: Weintraining-Online.de 

Wil je ook een gepersonaliseerde leeromgeving? Laat het ons weten. Neem óók en kijkje in ons gratis Spaanse E-Learning programma.