Vacature: Opleidingscoördinator

Ben jij een organisatorisch talent met een commerciële mindset? Bij WTOL Academy BV zoeken we een Opleidingscoördinator die docenten, cursisten en relaties samenbrengt en alles soepel laat verlopen. In deze afwisselende functie draag je bij aan de groei van professionals binnen de horeca sector. Is dit iets voor jou? Lees dan verder!

Wat ga je doen?
WTOL Academy is al meer 10 jaar actief als SVH erkende beroepsopleider in de horeca en retail. Onze opleidingen en cursussen worden in-company, online en klassikaal op verschillende locaties verzorgd. 

Als Opleidingscoördinator ben je de spil van ons team. Jij zorgt ervoor dat opleidingen en examens tot in de puntjes geregeld zijn en volgt aanvragen voor offertes op. In deze dynamische functie combineer je je organisatorische talent met een commerciële instelling. Je bent de verbindende factor tussen cursisten, docenten, opdrachtgever, examenbureau en klanten en bouwt pro-actief langdurige relaties op.

Jouw verantwoordelijkheden:

  • Coördinatie en planning van opleidingen en examens: Je zorgt ervoor dat de juiste docenten, materialen en cursisten samenkomen
  • Sales en klantgerichtheid: Je bent het aanspreekpunt voor (potentiële) cursisten, verstuurt cursusinformatie en offertes, en volgt aanvragen op om inschrijvingen te bevorderen.
  • Communicatie met docenten: Je onderhoudt regelmatig contact met onze docenten en zorgt ervoor dat zij goed voorbereid hun lessen kunnen verzorgen.
  • Relatiebeheer: Je bouwt aan een sterk netwerk van tevreden klanten en docenten en zet deze in om ons cursusaanbod verder te laten groeien.
  • Administratie en ondersteuning: Je regelt cursusbevestigingen, lesmaterialen, en biedt wanneer nodig, ondersteuning op locatie

Ons aanbod voor jou
De kans om je organisatorische en commerciële vaardigheden verder te ontwikkelen in een dynamische rol als Opleidingscoördinator Bij ons krijg je de vrijheid om je expertise te verdiepen en bij te dragen aan de groei van de organisatie. Wat jouw persoonlijke ambitie ook is, wij bieden je volop ruimte om deze te realiseren als je de kansen pakt. Daarnaast bieden wij:

  • Een salaris € 2.400 – € 3.200 per maand bruto op basis van een fulltime dienstverband (38 uur), afhankelijk van je ervaring en opleiding.
  • 26 vakantiedagen (op fulltime basis)
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden
  • Aanvullende vergoedingen, vakantiegeld, reiskostenvergoeding, telefoon
  • Je hebt de mogelijkheid vanuit huis te werken

Dit ben jij!
Wij zoeken een zelfstandige en proactieve Opleidingscoördinator die moeiteloos de touwtjes in handen neemt en verschillende partijen weet te verbinden. Je hebt oog voor detail, houdt van organiseren, en combineert dit met een klantgerichte en commerciële instelling.

In deze veelzijdige rol ben jij de schakel tussen cursisten, docenten en klanten, en weet je overzicht te houden in een dynamische werkomgeving. De Nederlandse en Engelse taal is voor jou geen enkel probleem in zowel woord als schrift! 

Enthousiast? Solliciteer vandaag nog!
Stuur je cv en motivatie voor 15 november naar Ruud Weterings, ruud @wtol-academy.nl   We kijken ernaar uit om van je te horen!

Verwachte startdatum: 01-01-2025