Laden Evenementen

Een van de lastigste, maar ook leukste onderdelen van de opleiding tot SVH Register Vinoloog/Sommelier, is het onderdeel wijn & spijs. Het zoeken naar de beste wijn & spijs combinatie is dan ook elke keer weer een groot avontuur. Op zondag 19 januari 2025 organiseren Wijnrestaurant Contraste en WTOL Academy samen: ‘De Wijn-spijs-surprise’. Tijdens deze middag zullen wij samen met jou opzoek gaan naar de meest interessante en uitdagende combinaties.

Chef-kok Kenneth Tjong Ayong zal gedurende de middag met zijn team een 4-gangen menu bereiden. Daarnaast zal Maître-Sommelier Paulien van Wieringen met behulp van WTOL-docenten en SVH Registervinologen Edo Kruidering en Pepijn van der Linden, per gang 3 verschillende proefglazen wijn serveren. Zo kunnen we samen met jou opzoek gaan naar de meest onvergetelijke combinatie. Er zijn deze middag helaas geen uitzonderingen te maken op het menu

Tijdens deze middag is het volgende bij de prijs inbegrepen:

Luxe 4-gangen menu (inclusief amuse)
Per gang 3 proefglazen van verschillende wijnen. 
Aperitief bij aanvang van de middag
Onbeperkt tafelwater
Koffie & friandises toe

4 PE-punten SVH register Vinoloog/sommelier (Cat: A)

Aanmelden