Op maandag 28 september 2020 hebben Angelique Klein, Ronald Eleveld en Erik Heijkamp tijdens de wijngaard dag in Groesbeek het officiële SVH Vinoloog/Sommelier diploma ontvangen.

Moderne examens en eigentijdse leermiddelen.
Samen met het SVH maken wij al een tijd werk van het aantrekkelijker maken van wijnonderwijs. Onder andere door moderne examens en eigentijdse leermiddelen te ontwikkelen. De branche heeft behoefte aan meer vakmensen die wijnkennis en verkooptechnieken kunnen combineren. Wij hebben daar een mooie opleidingsmethodieken aan gekoppeld: een goede mix van online en praktijk.

Online theorie en offline praktijk elkaar in een goede mix versterken.
De SVH Vinoloog/Sommelier opleiding vergt een behoorlijke studie, tijd en doorzettingsvermogen. Je mag jezelf oprecht een wijnexpert noemen. De studie kan voor een belangrijk deel online. Het proef technische deel moet echt in de praktijk gebeuren.

Start wanneer het jou uitkomt!
Daar zit voor ons en de student de uitdaging. De leermethode van WTOL is zo ingericht dat online theorie en offline praktijk elkaar in een goede mix versterken. Daarmee voorzien wij in een grote behoefte voor zowel professional als semi-professional.  

Opleidingen met digitale leeromgeving, met praktijkgerichte opdrachten, studeren wanneer het voor de leerling uitkomt.

Je kunt bij ons ieder moment starten met de SVH Vinoloog opleiding!