Door Bart Janssen, Het is toch héérlijk om bezig te zijn met wijn, vind je niet? Ik kwam in aanraking met wijn vanaf mijn eerste horeca baantje, vervolgens bij mijn opleiding Hotelmanagement en bij verschillende bedrijven waar ik werkzaam ben geweest. De waakvlam van interesse bleef duidelijk branden. Totdat ik tijdens mijn periode bij Heineken in aanraking kwam met Ruud Weterings, eigenaar en oprichter van Winetraining-Online en haar Academy.

Een eerste training bij Heineken van Ruud, zorgde ervoor dat mijn interesse verder ging leven. Zo kwam het ook dat ik me een jaar later aanmeldde voor een masterclass bij Wijndomein Sint Martinus in Vijlen, georganiseerd door Ruud. Dit was de start van het verbreden van kennis en de uitbreiding van mijn passie voor wijn. Na deze masterclass heb ik me direct aangemeld voor de opleiding Vinoloog | niveau SVH 4. Los van het vertrouwen in de persoon achter deze opleiding, was de toepassingsgerichte aanpak de motiverende reden die mij deed besluiten verder te gaan hierin.

Herken je dat je ook meer zou willen weten over wijn? Of dat je er al enige affiniteit mee hebt en eigenlijk meer tijd vrij zou willen maken om er iets mee te doen? Winetraining Online en ik gaan van start met het geven van opleiding op niveau SVH 2 en SVH 3 in Valkenburg. Wim Lumens, die mede de opleiding tot vinoloog volgt, zal de trainingen samen met mij verzorgen.

Is het handig voor je werk, of vind je het gewoon leuk vanwege je interesse? Kijk dan of je kunt aansluiten bij deze ontzettend leuke en leerzame opleiding. Aanmelden voor de volgende training in Valkenburg:

SVH niveau 3: – 11 maart van 19.00 tot 22.00 uur
– om de week, 8 lessen lang
– Locatie: De Post Valkenburg

Kijk ook voor meer info op: WTOL Academy Valkenburg