In april starten we weer met de SVH 2 basis en SVH 3 gevorderd trainingen op meer dan 35 locaties.

SVH 2 Basis kennis. Deze basis wijntraining is geschikt voor medewerkers in horeca, wijnhandels, supermarkten en groothandel. Ook is deze wijntraining prima geschikt voor de enthousiaste thuis hobby kok en wijnliefhebber. Je hebt geen vooropleiding of uitgebreide wijnkennis nodig om mee te kunnen doen.

SVH 3 Gevorderd. Deze gevorderden training (8 avonden) geeft je een brede kennis van wijn, We gaan hierbij uit van het leren en studeren over wijn in een gezellige maar serieuze sfeer. We raden aan om deze gevorderden training te starten met enige basis kennis van wijn. SVH wijn 2 of soort gelijk een pré.

Maar welke training/opleiding past nu bij jouw?
Het is belangrijk dat je de juiste opleidingskeuze maakt. Twijfelt je welke opleiding het beste bij jouw werk en ambities past? Of heb je vragen over de verschillende opleidingen? Wij geven je graag een persoonlijk opleidingsadvies. Gratis en vrijblijvend.

We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Doe eerste de online test. Daarna nemen we vrijblijvend contact met je op. Op basis van jouw huidige loopbaan en jouw ambities kijken we samen met jou wat de best passende opleiding is.

KLIK HIER OM DE ONLINE OPLEIDINGS TEST TE MAKEN