Naast hét interactieve digitale leermateriaal voor het SVH wijndiploma, is nu ook het E-Learning programma in losse modules beschikbaar. We behandelen alle wijngebieden en druivenrassen over de gehele wereld. In 12 modules op basis van smaaktype. In onze WTOLshop hebben we meer dan 500 bekroonde wijnen, waaronder een aantal gouden medaille winnaars. We hebben verschillende wijnpakketten samengesteld die aansluiten bij de verschillende losse modules.

Wijnpakketten om van te leren!
Je ontvangt het wijnpakket thuis en krijgt tevens toegang tot een module naar keuze. Wanneer je bijvoorbeeld meer van rode wijnen wilt leren kun je het pakket ‘Rood, zacht en fruitig’ bestellen. Je krijgt dan tevens toegang tot het E-learning programma van Wijntraining online. Dat is kennis opdoen en beleven van geur en smaken in één. Leren in optima forma!

Pakket ‘Rood, zacht en fruitig’ met E-Learning module(s)
In dit pakket kun je duidelijk de verschillende stijlen ondervinden van Pinot Noir. De fruitige stijl van een Pinot Noir uit de Elzas, de meer sappige, jamachtige fruitstijl van een Pinot Noir uit Argentinië en de iets complexere Pinot Noir met houtrijping uit Chili. Daarnaast een goed voorbeeld hoe een Grenache kan smaken uit het zuiden van Frankrijk en een toegankelijke Zweigelt van de gelijknamige druif uit Oostenrijk. Een wijnpakket met licht rode wijnen. Vaak Toegankelijk soms subtiel. kenmerkend door het fruitige karakter.

Allemaal prijswinnend en Gratis thuisbezorgd. Laat je verrassen, leer en ontdek je nieuwe favorieten met onze wijnpakketten! Een mooi cadeau voor jezelf of iemand anders!

Wijnpakketten om van te leren