Zo! De zomervakantie zit er bijna op! Wij pakken uit met onze Branche-erkende SVH horecaopleidingen komende periode.

Maar wist jij al dat de overheid subsidie beschikbaar stelt die je kunt gebruiken voor bij- en omscholing? Deze subsidie kan per persoon variëren tot maximaal € 1.100. Door middel van scholing kun nieuwe vaardigheden ontwikkelen of beter gekwalificeerd worden voor de invulling van andere taken.

Al enige jaren zijn onze cursussen opleidingen SVH wijn 2 (Basis) SVH wijn 3 (Gevorderd), SVH Vinoloog /sommelier en natuurlijk onze Online Wijntrainingen opgenomen in het SVH Register Erkende Horecaopleidingen. 

Onlangs hebben we hier de SVH Gastronomie opleiding aan toe mogen voegen. 

Ook onze cursussen i.s.m. partners zoals SVH Gastheer/vrouw , Hygiënecode HACCP en leermeester zijn getoetst op een groot aantal criteria en voldoen aan alle kwaliteitseisen die zijn vastgesteld door de horecabranche. 

Werkgevers die de zogenaamde  NOW 2.0 regeling aanvragen, zijn verplicht om hun werknemers te stimuleren om aan bij- en omscholing te gaan doen. Om werkgevers hierbij te ondersteunen, introduceert het kabinet de regeling NL leert door. 

We helpen je graag verder!
Ook kan het ter oriëntatie gebruikt worden, mochten je medewerkers in de toekomst de overstap willen/moeten maken naar een ander bedrijf. 

Wil je hier meer over weten… We helpen je graag verder! 

Met trots dragen wij het SVH keurmerk van onze horeca opleidingen!