Onderzoeken wijzen uit, dat we bij de combinatie van zien, horen en interactie maar liefst 90% van de aangeboden informatie onthouden (bij lezen is dit bijv. slechts 10%!). Het E-Learning programma van Wijntraining Online speelt in op het gegeven, dat de motivatie om iets te leren sterk wordt bevorderd, wanneer leren wordt gecombineerd met ‘fun’.Ook onze praktijktrainingen zijn gebaseerd op deze principes, maar online kan iedereen ze benutten. Zoals bijvoorbeeld onbeperkte herhaling.

Digitale Classroom.
Naast ons E-Learning programma introduceren wij de Digitale Classroom. Met deze nieuwe lesmethode maken wij het mogelijk om LIVE online lessen te volgen over de meest uiteenlopende onderwerpen zoals het maken van opdrachten, casussen, proeverijen en toetsen. Je kunt online discussiëren met studiegenoten op hetzelfde niveau.Je kunt zo ook de Vinoloog opleiding als zelfstudie doorlopen.

Groenste opleider van Europa.
Met Wijntraining Online nemen we verantwoordelijkheid voor het verminderen van de CO2 uitstoot doordat je kunt leren op afstand. Hierdoor wordt er minder tot geen gebruik gemaakt van papier en natuurlijke grondstoffen. Bovendien is er minder noodzaak tot reizen.

Blended Learning.
Ben je nog geen cursist van ons? Heb je interesse in één van onze opleidingen? Neem dan eens een kijkje op Wijntraining Online voor onze SVH erkende online trainingen. Voor een combinatie van Online en Praktijk, het zogenaamde Blended Learning kun je terecht op WTOL Academy. Er is altijd een opleiding bij jou in de buurt!