Wellicht heb je het al vernomen, de SVH Vinologen opleiding heeft de lessen uitgebreid met gastronomische lessen.

Afgelopen zaterdag heeft er een pilot plaatsgevonden van de nieuwe Vinologen Opleiding van WTOL-Academy | Wijntraining Online die het volgend schooljaar op de SVO-locatie te Houten en Horeca Academie te Den Haag van start zal gaan.

Deze opleiding leidt breed op en gaat naast de vereiste wijnkennis nog verder op het gebied van wijn/spijs combinaties. In het onderdeel ‘Gastronomie & Wijn’ worden de gastronomische lessen verzorgd door Meester-Kok Robert Kranenborg. Maar eerst de pilot op 9 juni 2018.

Na een uitgebreide uitleg van Robert gingen de deelnemers aan de slag om zelf verschillende kleine gerechten te bereiden. De deelnemers kozen vervolgens de bijpassende wijnen en deelde hun advies aan de rest van de groep. Het was inspirerend om Robert Kranenborg aan het werk te zien en er zijn verrassende wijn-spijscombinaties ontstaan.

De vinologen-opleiding leidt op tot het SVH Vinologen diploma, zal in september van start gaan op de SVO-locatie Houten en bij de Horeca Academie te Den Haag. De opleiding duurt een jaar en is toegankelijk voor iedereen met serieuze wijn-ambities!

Meer informatie en/of aanmelden.