Op dinsdag 2 april is de samenwerking tussen Stichting Horeca Onderwijs (SHO) en WTOL Academy | Wijntraining Online beklonken.

Stichting Horeca Onderwijs (SHO) gaat zowel de basis SVH 2 als de gevorderden SVH 3 aanbieden aan Horeca relaties. Uiteraard zijn we heel blij dat we met de grootste horeca opleider sinds 1983 gaan samenwerken.

Het SHO zal voor haar klanten en relaties de online trainingen aanbieden. Ook kunnen deelnemers aansluiten op de meer dan 40 training locaties van WTOL. Zowel de online trainingen als de praktijktrainingen worden gecombineerd aangeboden en worden afgesloten met een officieel SVH vakdiploma.

Onderzoeken wijzen uit, dat we bij de combinatie van zien, horen en interactie maar liefst 90% van de aangeboden informatie onthouden. Ter vergelijking… bij lezen is dit bijv. slechts 10%!.  Zowel het E-Learning programma van Wijntraining Online als de praktijktrainingen spelen in op het gegeven, dat de motivatie om iets te leren sterk wordt bevorderd, wanneer leren wordt gecombineerd met ‘fun’.

Ook onze live trainingen zijn vaak gestoeld op deze principes. Onderstaand enkele voordelen van onze trainingen:

√ De kracht van herhaling.
√ Gebruik meerdere zintuigen.
√ Bouw voort op bestaande kennis.
√ Samen leren gaat sneller.
√ Bewegende korte oefeningen.
√ Benut het onbewuste brein.
√ Voorkom stress en hulpeloosheid.
√ Zelf doen en uitvogelen.

Carolien Tollenaar, algemeen directeur Stichting Horeca Onderwijs (SHO) en Ruud Weterings WTOL Academy | Wijntraining Online zijn zeer content dat deze samenwerking tot stand is gekomen.