Met gepaste trost kunnen we de samenwerking tussen WTOL Academy® en SVH meesterkok Robert Kranenborg aankondigen. Vanaf september 2018 zullen de kandidaten van de SVH Vinologen Opleiding ook les krijgen in gastronomie. Met de SVH Vinoloog Opleiding word je breder opgeleid dan de titel doet vermoeden. De inhoud van de opleiding is afgestemd op de eindtermen SVH Vinoloog. Daarmee word je klaargestoomd om in een breed kader over wijn en spijs advies te kunnen geven. Onconventioneel, praktijkgericht met een unieke online leermethode. De SVH Vinologen Opleiding start Zaterdag 8 september 2018.

SVH Meesterkok Robert Kranenborg; “Met deze SVH Vinologen opleiding bieden we een unieke toegevoegde waarde voor de kandidaat en een onderscheidend vermogen in de markt. SVH Vinoloog gaat verder dan de wijnkennis die vereist wordt van een vinoloog. Praktijk gerichte lessen van de fundamentele kooktechnieken zijn hierbij een toegevoegde waarde die van een SVH Vinoloog verwacht mag worden. ”

WTOL Academy® Directeur Ruud Weterings: “Studenten leren vaak feiten uit het hoofd die je binnen een paar seconden op internet gevonden hebt. Bij ons word je niet theoretisch opgeleid maar leer je praktische vaardigheden. De samenwerking met Robert Kranenborg is dan ook een geweldige toevoeging aan onze opleiding. De Vinologen opleiding is voor de serieuze wijnliefhebber die een professionele wijnopleiding willen volgen”

Robert Kranenborg en Ruud Weterings zijn zeer content dat deze samenwerking tot stand is gekomen. Meer weten over de opleiding.