Horeca Academie in Den Haag biedt nu nu ook in samenwerking met WTOL Academy | Wijntraining Online de SVH Vinologen opleiding aan. Deze expert opleiding duurt een jaar, onconventioneel met een unieke online leermethode. Top docenten zoals SVH meester kok Robert Kranenborg zorgen voor de gastronomische lessen. Top sommeliers verzorgen de organoleptische lessen. De Vinologen opleiding is een wijnopleiding voor zowel mensen die wijn als hobby hebben en een serieuze wijnopleiding willen volgen als voor mensen die beroepsmatig een wijnopleiding willen volgen. In deze Vinoloog Opleiding word je breder opgeleid dan de titel doet vermoeden. De inhoud van de opleiding is afgestemd op het SVH examen. (Stichting Vakbekwaamheid Horeca)

Horeca Academie Directeur Antoine Defesche; “Wij zijn een marktgerichte organisatie die maatwerkoplossingen biedt op basis van landelijk erkende opleidingen op verschillende mbo-niveaus binnen diverse sectoren. Wijn is een steeds belangrijker deel binnen de horeca branche. We zijn daarom blij dat we naast SVH wijn 2 (Basis) en SVH wijn 3 (gevorderd) nu ook in samenwerking met WTOL Academy | Wijntraining Online de SVH Vinologen opleiding kunnen aanbieden”

WTOL Academy | Wijntraining Online Directeur Ruud Weterings: “Onze flexibele en praktijkgerichte opleidingen zijn in de afgelopen jaren niet onopgemerkt gebleven. Zowel vanuit de wijnbranche, horeca opleiders, hotelketens en ook de vele wijnliefhebbers, is de behoefte ontstaan aan een vervolg in de vorm van een SVH Vinologen Opleiding in de regio. Een Vinologen Opleiding met aansprekende praktijk docenten. Een digitale leeromgeving. Een Vinologen Opleiding met praktijkgerichte opdrachten”

Waarom aanmelden?
√ Je leert wijn op een neutrale wijze te beoordelen.
√ Je leert meer over smaak in wijn en gerecht.
√ Je leert de juiste wijn bij het gerecht te vinden.
√ Je leert het gerecht naar de wijn te koken.
√ We gaan dieper in op wat smaak eigenlijk is.
√ Je leert hoe je met wijn en gerecht gasten kunt uitdagen en verrassen.
√ Je leert alles over wijngebieden, druivenrassen en vinificatie technieken.

Antoine Defesche en Ruud Weterings zijn zeer content dat deze samenwerking tot stand is gekomen.
Meer informatie: Vinoloog Opleiding 2018 – 2019