Heb je serieuze wijnambities? Je bent dan bij de Vinologen opleiding op het juiste adres! Onconventioneel met een unieke online leermethode. De Vinologen opleiding is een wijnopleiding voor zowel mensen die wijn als hobby hebben en een serieuze wijnopleiding willen volgen als voor mensen die beroepsmatig een wijnopleiding willen volgen. Een perfecte wijnopleiding voor iedereen met serieuze wijnambitie!

√ Start wanneer het jouw uitkomt.
√ 24/7 beschikbaar.
√ Licentie is onbeperkt geldig.
√ 4 Praktijkdelen naar keuze.
√ Online docent beschikbaar.
√ Live online lessen volgen.

Het E- learning│Game Learning bevat een unieke leermethode. De lessen zijn secuur samengesteld door vakbekwame wijndeskundigen/ vinologen i.s.m. diverse branche organisaties. Onderzoeken wijzen uit, dat we bij de combinatie van zien, horen en interactie maar liefst 90% van de aangeboden informatie onthouden (bij lezen is dit bijv. slechts 10%!). Game learning speelt in op het gegeven, dat de motivatie om iets te leren sterk wordt bevorderd wanneer educatie wordt gecombineerd met ‘fun’.

Professioneel niveau kan proeven.
Het SVH Vinologen diploma is een bewijs dat je werkelijk op een professioneel niveau kan proeven, veel kennis hebt en weet waarover je praat. De opleiding is de springplank om tot de besten in het vak te gaan horen. In deze opleiding worden vernieuwende uitgangspunten gevolgd in vergelijking tot de meeste andere wijnopleidingen. De nadruk in deze opleiding ligt in de verdieping van praktische wijnkennis en toepassing in “nieuwe” marketing strategieēn.

Meer informatie.