Dagelijks interactieve presentaties van de SVH leermiddelen, Wijntraining Online, Wijnworkshops en dè PupQuiz. Introductie van het digitale proefformulier “TasteOnline” Volle bak op de stand!
Er werd uitleg gegeven over de SVH Vinologen Opleiding, onze Online Wijntraining en hoe deze in de praktijk worden en kunnen worden ingezet. De gehele dag door kon je leuke prijzen winnen in een heus Vino Casino, waarbij jouw wijnkennis op de proef werd gesteld.

Door het SVH werd ook de methode BAS (Bedieningsassistent) en KAS (Keukenassistent) en de bijbehorende leerlijnen uitgelegd. In de middag traditiegetrouw werd er de SVH Pubquiz gehouden. Eens even testen of de Horeca kennis op niveau was.

En natuurlijk niet te vergeten: de winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca die Donderdag ochtend bekend is gemaakt tijdens de Young Professional Experience Day.

Een succesvolle week dankzij de enthousiaste bezoekers, de gedrevenheid van Edo en Marcel (WTOL) en natuurlijk een DANK met hoofdletters naar het gehele SVH team!