Tijdens de Horecava op dinsdag 8 januari hebben wij op aandringen van onze studenten de service verruimd. Je kunt nu óók wijnpakketten bestellen die goed aansluiten bij de verschillende hoofdstukken van ons E-Learning | Game learning programma. Met onze nieuwe webshop WTOLshop komen we tegemoet aan de wensen gebruikers.

Wijnpakketten in de winkel of op internet? 
Wij hebben een enquête opgesteld om onze klantvriendelijkheid en klantgerichtheid te verbeteren, maar óók om te polsen of er behoefte is om wijnpakketten te leveren als service bij ons E-Learning | Game-Learning programma.

De wijnwinkel / groothandel / supermarkt.
De meeste wijnen worden nog steeds in de supermarkt gekocht, daarna zijn de Sligro’s – Makro’s – Hanos (sen) en andere grootwinkel bedrijven die een groot aandeel hierin hebben. Slijterijen en wijnwinkels hebben het moeilijk hun koppie boven water te houden wanneer zij zich niet weten te onderscheiden. Wachten achter andere wachtenden om uiteindelijk te horen dat de jouw wijn niet meer op voorraad is, is niet meer van deze tijd…

Onze Internet winkel.
Neem een kopje koffie, ga naar dé gebruik vriendelijke wijn website en je maakt rustig een keuze voor een wijn, die op een voor jouw geschikt moment gratis wordt thuisbezorgd. Je betaalt achteraf. Heeft de wijn uiteindelijk niet de gewenste kwaliteit, geen probleem. Je kunt deze kosteloos retourneren.

Neem eens een kijkje! WTOLshop