Bij meer willen weten over wijn, hoort ook meer willen weten over het op de juiste temperatuur bewaren en serveren van de wijn en daarom werken we samen met EuroCave, uitvinder van de wijnkast in 1976. EuroCave heeft verschillende producten om jouw wijnen goed te kunnen bewaren en te serveren. Denk hierbij aan wijnkasten, wijnrekken, wijnkelderkoelingen en wijn per glas systemen, voor zowel particuliere wijnliefhebbers als wijn professionals zoals horeca en wijnhandel.

Bezoek de showroom.
Op de website van EuroCave vindt je naast de verschillende producten ook vele blogs over het bewaren en serveren van wijn en andere gerelateerde wijn zaken als ook een wijnjarentabel.
Wilt je meer weten over hoe je thuis jouw wijnen op de juiste temperatuur kunt bewaren, neem dan een kijkje op de webstie van EuroCave of bezoek de showroom.  

Alle cursisten van WTOL ontvangen korting. 
Interesse om een cursus te volgen in de EuroCave showroom, laat het ons dan even weten. Als cursist van WTOL Academy | Wijntraining Online ontvangt u 10% korting bij aanschaf van een EuroCave wijnkast, wijnrek of wijnkelderkoeling. Vraag wel even naar de voorwaarden.