14 maart: Masterclass bier op Abdij Rolduc

Wil je jouw smaak verfijnen? Meer kennis opdoen van smaakfactoren? Meld je dan aan voor deze unieke Masterclass!

Bier is populair! Steeds meer mensen weten wat van bier. Er zijn ook steeds meer restaurants die speciaalbieren inzetten voor bier-spijs combinaties. Maar weet jij het verschil tussen bier en pils? Of wat het verschil is tussen boven- en onder-gistend bier? Wat betekent I.P.A. en waarom heet het één Witbier en het ander Weizen? Wil je meer weten? Dan is deze  bierworkshop echt iets voor jou!

Wat leer je in deze Masterclass?
Tijdens deze Biertraining wordt het theoretische deel in praktijk gebracht op Abdij Rolduc samen met brouwer en Biersommelier Wim Eussen. Je gaat dieper in op het brouwproces, op het proeven van bier en op de historie van bier. Daarnaast ga je uiteraard bieren proeven en meer leren over het combineren van bier met spijs.

Onderwerpen die aanbod komen:
√ Het brouwproces: hoe zit het in elkaar in de praktijk?
√ De geschiedenis van bier. Hoe proef je bier?
√ Hoe leer je uit te leggen wat je proeft?
√ Welke vuistregels zijn er om bier te combineren met spijzen?
√ En natuurlijk proef je verschillende bierstijlen!

Aanmelden voor deze MASTERCLASS

Leer alles over bier met ons SVH Bier online programma. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE