COMPETITIE – WEDSTRIJD – SVH Wijnexpert van het jaar

De wedstrijd “SVH Wijnexpert van het jaar 2023” verwijst naar onze partner “Stichting Vakbekwaamheid Horeca”. Wijnimporteur L’exception heeft zich eveneens verbonden aan deze wedstrijd en stelt de Hoofdprijs ter beschikking: Een volledig verzorgde reis voor twee personen aan het gerenommeerde Champagne huis Nicolas Feuillatte. Iedere wijnliefhebber die op de wedstrijddag 18 jaar of ouder is, mag deelnemen aan de wedstrijd, met uitzondering van medewerkers van WTOL Academy.

  • Voorronde tijdens de HORECAVA 2023 doorlopend  op onze stand 08.320
  • 30 finale plaatsen beschikbaar tijdens Gastvrij Rotterdam 2023.

DOEL: Het doel is om je kennis als wijnliefhebber te verbreden, verdiepen en te verstevigen. Het “blind” proeven van wijnen in combinatie met een wedstrijdelement draagt daaraan bij. Deelnemen is leuk en vooral leerzaam. Winnen is een aangename bijkomstigheid.

Voor Wie? De voorronden zijn toegankelijk voor iedereen met liefde voor wijn! Om je kansen naar de halve finale te vergroten kun je aan meerdere voorronden meedoen. Alleen jouw hoogste score in de voorronden telt. 

Finale: De beste 30 deelnemers van alle voorronden tijdens de HORECAVA 2023 plaatsen zich voor finale tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam op dinsdag 19 september 2023.

Geen kosten per voorronde: Finaleronde op uitnodiging € 30,- p.p (incl gratis toegang Gastvrij Rotterdam) 
(rVS: 1 punt nascholing cat. A per ronde)