COMPETITIE – WEDSTRIJD – SVH Wijnexpert van het jaar

De wedstrijd “SVH Wijnexpert van het jaar 2023” verwijst naar onze partner “Stichting Vakbekwaamheid Horeca”. Wijnimporteur L’exception heeft zich eveneens verbonden aan deze wedstrijd en stelt de Hoofdprijs ter beschikking: Een volledig verzorgde reis voor twee personen aan het gerenommeerde Champagne huis Nicolas Feuillatte. Iedere wijnliefhebber die op de wedstrijddag 18 jaar of ouder is, mag deelnemen aan de wedstrijd, met uitzondering van medewerkers van WTOL Academy.

  • Voorronde Donderdag 20 oktober 19.00 uur Amsterdams Proeflokaal
  • Voorronde Zaterdag 19 November 10.00 uur Opleidingscentrum Houten

DOEL: Het doel is om je kennis als wijnliefhebber te verbreden, verdiepen en te verstevigen. Het “blind” proeven van wijnen in combinatie met een wedstrijdelement draagt daaraan bij. Deelnemen is leuk en vooral leerzaam. Winnen is een aangename bijkomstigheid.

Voor Wie? De voorronden zijn toegankelijk voor iedereen met liefde voor wijn! Om je kansen naar de halve finale te vergroten kun je aan meerdere voorronden meedoen. Alleen jouw hoogste score in de voorronden telt. 

Halve finale en finale: De beste 20 deelnemers van alle voorronden plaatsen zich voor de halve finale op 10 januari 2023. De beste 10 van de halve finale plaatsen zich voor de finale op 13 februari 2023 in het Opleidingscentrum Food Wine & Hospitality De doorstromers naar de halve of hele finale worden (persoonlijk) hierover geïnformeerd.

Kosten per voorronde: € 30,- (Finale ronde geen kosten)

Meld je hier direct aan