Heb je serieuze wijnambities? Je bent dan bij de SVH Vinoloog/sommelier opleiding op het juiste adres! Onconventioneel met een unieke online leermethode. De Vinologen opleiding is een wijnopleiding voor zowel mensen die wijn als hobby hebben en een serieuze wijnopleiding willen volgen als voor mensen die beroepsmatig een wijnopleiding willen volgen. Een perfecte wijnopleiding voor iedereen met serieuze wijnambitie! (Kennisniveau SVH Vinoloog)

Voor Wie is de SVH Vinoloog/sommelier opleiding?
In deze opleiding word je breder opgeleid dan de titel doet vermoeden. De inhoud van de opleiding is afgestemd op het examen SVH Vinoloog/sommelier. Daarmee word je klaargestoomd om in een breed kader over wijn en spijsadvies te kunnen geven. SVH Vinoloog/sommelier gaat dus verder dan alleen de wijnkennis die vereist wordt van een vinoloog.

Meld je nu aan met € 1000,- korting!
Zelfstudie of de volledige opleiding volgen? Je kunt bij ons op ieder moment starten. We zorgen voor een geruisloze instroom bij de verschillende lesdagen en proefgroepen.
Meld je je aan middels het STAP-budget, zal de overheid €1000,- bijdragen aan je opleiding. Wij doen er nog een schepje boven op met een voucher van € 250 euro tbv het eerste examen Theorie B.

Ik zou niet weten waarom je nog verder zou kijken. Meld je hier direct aan 

Waarom aanmelden?
√ Je leert wijn op een neutrale wijze te beoordelen.
√ Je leert meer over smaak in wijn en gerecht.
√ Je leert de juiste wijn bij het gerecht te vinden.
√ Je leert het gerecht naar de wijn te koken.
√ We gaan dieper in op wat smaak eigenlijk is.
√ Je leert hoe je met wijn en gerecht gasten kunt uitdagen en verrassen.
√ Je leert alles over wijngebieden, druivenrassen en vinificatie technieken.

TOP 10 redenen om deel te nemen: KLIK HIER