Welkom bij Gastvrij Rotterdam 2023! (18 – 19 – 20 sept 2023) 
Gastvrijheid staat centraal tijdens dit spectaculaire evenement, waar we de beste professionals uit de hospitality-industrie samenbrengen om te netwerken, te leren en te inspireren. Of je nu een chef-kok, een hotelmanager, een sommelier of een cateraar bent, Gastvrij Rotterdam biedt een unieke gelegenheid om jouw passie voor gastvrijheid te delen en te versterken.

WTOL Academy samen met SVH aanwezig.
Dit jaar hebben we een programma samengesteld dat bol staat van innovatie, culinaire hoogstandjes en nieuwe trends in de branche. Ontdek de nieuwste keukentechnologieën, proef heerlijke gerechten bereid door vooraanstaande chefs en laat je inspireren door de nieuwste interieurontwerpen voor hotels en restaurants.

Tijdens Gastvrij Rotterdam bieden we ook volop mogelijkheden om je kennis te vergroten en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Neem deel aan boeiende masterclasses en workshops, waar experts uit de industrie hun inzichten en expertise met je delen. Leer alles over het creëren van de ultieme gastervaring, het ontwikkelen van een succesvolle marketingstrategie en het beheren van een efficiënte en winstgevende onderneming.

Ontmoet collega’s uit alle hoeken van de Hospitality-industrie
Daarnaast is er volop gelegenheid om te netwerken met gelijkgestemde professionals. Ontmoet collega’s uit alle hoeken van de Hospitality-industrie, wissel ideeën uit en leg waardevolle contacten voor toekomstige samenwerkingen. Gastvrij Rotterdam is dé plek om jouw professionele netwerk uit te breiden en nieuwe zakelijke kansen te ontdekken. Naast de zakelijke aspecten is er ook ruimte voor plezier en ontspanning. 

Geniet van live muziek, proef de lekkerste wijnen en laat je verwennen in de culinaire zone, waar je kunt genieten van een breed scala aan smaken en geuren. Het is de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de gastvrijheid die Rotterdam te bieden heeft.

Gastvrij Rotterdam 2023 belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor iedereen die betrokken is bij de Hospitality-industrie. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op dit inspirerende evenement, waar passie, innovatie en gastvrijheid samenkomen. Mis deze unieke kans niet en reserveer nu jouw plek!

Tot ziens bij Gastvrij Rotterdam 2023!

Wil je graag toegangskaarten ontvangen? Laat het ons dan weten!