Dat steeds meer mensen van wijn willen willen weten, dat is niet meer nieuw. Dit is eigenlijk al een aantal jaren aan de gang. Televisie programma’s zoals 24 Kitchen, Gorden Ramsay, Sterrenchefs noem maar op… stimuleren dit. Een jonge generatie is op zoek naar wijnkennis. Middelbare horeca scholen puilen uit, en de ambitieuze hobbyist blijft evenmin achter.

Flexibiliteit en kwaliteit.
Nu werken wij al jaren met de grootse onderwijsinstellingen en distributeurs van wijnen in Nederland. De fexibile aanpak van zowel opleiden als toetsen middels de SVH normen heeft vele  wijnliefhebbers meer kennis en erkenning gebracht. Het is ongelofelijk fijn dat wij in Nederland zelf kunnen bepalen hoe, bij wie en wanneer je wijnkennis opdoet. Wil je een erkend diploma? Het toetsen gebeurt door een onafhankelijke organisatie: SVH. Flexibiliteit en het zelf kunnen bepalen wanneer een cursus/opleiding te volgen en/of examen te doen is in deze tijd steeds vaker gewenst en voor medewerkers in horeca vaak zelfs vereist.

Vinologen Opleiding.
Onze flexibele wijze van opleiden is in de afgelopen 5 jaar niet onopgemerkt gebleven… Zowel vanuit de wijnbranche, horeca opleiders, hotelketens en ook de vele wijnliefhebbers, is de behoefte ontstaan aan een vervolg in de vorm van een vernieuwde Vinologen Opleiding.

√ Een Vinologen opleiding met aansprekende praktijk docenten.
√ Een Vinoloog opleiding met digitale leeromgeving.
√ Een Vinologen opleiding met praktijkgerichte opdrachten.
√ Een Vinoloog opleiding met gastronomische lessen.
√ Een Vinoloog opleiding met een onafhankelijke examenorganisatie.
√ Een Vinoloog opleiding met een SVH erkend branche diploma.
√ Een Vinoloog opleiding waarbij je kunt starten wanneer het jouw uitkomt. 

Flexibiliteit en inspiratie zijn de kernwoorden. Indien gewenst op maat gesneden voor onze klanten en relaties zoals we al jaren doen. 

18 januari 2021 Online open avond.
Twijfel je nog over je studiekeuze of heb je nog een vraag over een opleiding van WTOL Academy? Meld je dan aan voor onze Online Open Avond op 18 januari 2021 van 19.00 uur – 20.00 uur. Bij ons word je niet enkel theoretisch opgeleid maar leer je ook praktische vaardigheden.

Ik wil meer informatie ontvangen en meld me aan voor de opendag op 18 januari. 

Direct aanmelden voor de Vinoloog opleiding. KLIK HIER