Wil je als student, wijnliefhebber of als medewerker van horeca / wijnspeciaalzaak je wijnkennis vergroten, maar ontbreekt het je vaak aan tijd…? Met dit E- learning│Game Learning programma vind je hét interactieve digitale leermateriaal voor het wijncertificaat. Hier behandelen we alle wijngebieden over de gehele wereld.

Ontdek de wereld van wijn
Het E- learning│Game Learning bevat een unieke leermethode. De lessen zijn secuur samengesteld door vakbekwame wijndeskundigen/ vinologen i.s.m. diverse branche organisaties.
Basis programma niveau SWEN 1 en 2: In 12 modules op basis van smaaktype
Gevorderden programma SWEN 3: In 32 modules gevorderden beschik je over gedegen wijnkennis.
Daarnaast heb je meer dan voldoende praktijkgerichte kennis om er straks voor je werk of je hobby mee aan de slag te gaan.
Klik hier voor onze E-Learning programma’s 

Unieke leer methode
Onderzoeken wijzen uit, dat we bij de combinatie van zien, horen en interactie maar liefst 90% van de aangeboden informatie onthouden (bij lezen is dit bijv. slechts 10%!). 
Game learning speelt in op het gegeven, dat de motivatie om iets te leren sterk wordt bevorderd wanneer educatie wordt gecombineerd met ‘fun’. Naast dit aspect van ‘vermaak’ kent game learning een aantal sterke punten.