Ieder jaar nodigen wij de beste ROC uit die met ons Wijntraining Online E-Learning programma werkt. Criteria hierbij is: betrokkenheid, inzetbaarheid van het programma, enthousiasme en natuurlijk de feedback van de leerlingen. Niet enkel in de keuzegids.org op een gedeelde eerste plaats, maar ook bij Wijntraining Online op nummer 1… ROC Koning Willem I College te den Bosch.

ROC Koning Willem I College beste ROC van Nederland
Deze ROC is uitgeroepen tot de beste (grote) ROC college van Nederland. Natuurlijk vinden wij het fantastisch dat alle leerlingen, bij deze opleider wijnonderwijs krijgen met het digitale leermateriaal van Wijntraining Online, maar het is juist het docenten team die hier het verschil maakt. Een ROC die het verdient om met de docenten mee opzoek te gaan bij Bodegas Vicente Gandia te Valencia. Eerder dit schooljaar was Ilja Gort al te gast met zijn hilarische verhalen lees hier het verslag.

Meer informatie over ons innovatieve E-Learning | game Learning programma. Wil je ook samenwerken met Wijntraining Online? We bespreken graag de mogelijkheden. Klik hier om meer informatie te ontvangen.

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door Oud Reuchlin & Boelen BV importeur van Vicente Gandia wijnen.

Lees ook:
ARRIBA! ABAJO! AL CENTRO! PA’DENTRO!

PIONIEREN IN VALENCIA…BODEGAS VICENTE GANDIA