Elk jaar organiseert het team van WTOL Academy met heel veel enthousiasme en gedrevenheid verschillende studiereizen. Deze reizen zijn zowel in het binnen- als buitenland. We hebben zo een divers aanbod, dat je naast het halen van studiepunten,  deze reizen niet wilt missen! Lees hier alles over onze nationale- & internationale wijnreizen.

Masterclass Stan Beurskens – maandag 19 juni 2023
Stan Beurskens studeerde oenologie aan de beroemde universiteit van Stellenbosch in Zuid-Afrika en de universiteit van Geisenheim in Duitsland. Naast zijn theoretische achtergrond 

Boschendal Picknick – zondag 27 augustus 2023
Het Zuid-Afrikaanse wijnhuis Boschendal is niet alleen bekend om de heerlijke wijnen, maar ook de Boschendal Picknick is wereldberoemd. In de grote tuinen, omringd door de prachtige natuur, kun je gezellig picknicken aan tafel

Wijnhoeve De kleine Schorre – zaterdag 23 september 2023 
In 2001 zag Wijnhoeve De Kleine Schorre het Zeeuwse licht. En is binnen ruim 20 jaar, uitgegroeid tot een van de grootste wijngaarden van Nederland. In de 14ha staan momenteel 63.000 wijnstokken. 

Frankrijk – Maandag 29 mei t/m vrijdag 2 juni 2023 
Frankrijk is zonder enige twijfel het beroemdste wijnland ter wereld. Er wordt al eeuwenlang wijn geproduceerd. Van Champagne tot de edelzoete Sauternes en van de mineraalrijke Chablis tot Grand Cru Classé.

Portugal – Zondag 1 oktober t/m donderdag 5 oktober 2023
Een wijnreis naar de Algarve en de Alentejo, de twee meest zuidelijke regios van Portugal. Met ruim 200 kilometer aan kustlijn in de Algarve en meer dan 300 dagen zon per jaar is dit dé plek voor een heerlijke vakantie.

Zuid-Afrika – Zondag 5 november t/m dinsdag 14 november 2023
Hoewel aangenomen wordt dat Zuid-Afrika reeds duizenden jaren geleden aan wijnbouw deed is het ontegensprekelijk onze “eigen” Jan Van Riebeeck die de grondlegger is van de wijnbouw in Zuid-Afrika.

Bekijk hier de geheel agenda van reizen klik hier