Wijnstudie reis Frankrijk
Wil jij meer te weten komen over wijn en de Franse cultuur? Dan is een wijnstudie reis naar Frankrijk echt iets voor jou! Ontdek de rijke geschiedenis en tradities van Franse wijnen terwijl je geniet van prachtige landschappen, heerlijke gerechten en natuurlijk fantastische wijnen.

Waarom kiezen voor een wijnstudie reis?
Een wijnstudie reis is dé manier om je kennis over wijn uit te breiden en tegelijkertijd te genieten van al het moois dat Frankrijk te bieden heeft. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt in de wereld van wijn, een wijnstudie reis biedt voor ieder wat wils.

Wat kun je verwachten tijdens een wijnstudie reis?
Tijdens een wijnstudie reis door Frankrijk zul je de kans krijgen om verschillende wijnregio’s te bezoeken en lokale wijnmakers te ontmoeten. Je leert hoe wijn wordt gemaakt, van het plukken van de druiven tot aan het bottelen van de wijn. Daarnaast zul je ook de gelegenheid krijgen om diverse wijnen te proeven en te leren hoe je deze het beste kunt combineren met gerechten.

De diversiteit van Franse wijnen
Frankrijk staat bekend om zijn diverse wijnregio’s en de grote variëteit aan wijnen die er worden geproduceerd. Van Champagne in het noorden tot de beroemde Bordeaux wijnen in het zuidwesten, en van de elegante wijnen uit de Bourgogne tot aan de krachtige wijnen uit de Rhônevallei, er is voor ieder wat wils. Tijdens je wijnstudie reis zul je kennis maken met al deze verschillende stijlen en smaken.

Leer meer over de Franse cultuur
Een wijnstudie reis door Frankrijk is niet alleen leerzaam op het gebied van wijn, maar ook op het gebied van de Franse cultuur. Je zult kennismaken met lokale tradities en gewoontes, genieten van heerlijke Franse gerechten en de prachtige landschappen verkennen. Bezoek historische kastelen, sfeervolle wijndorpjes en maak kennis met de gastvrijheid van de lokale bevolking.

Boek jouw wijnstudie reis naar Frankrijk
Wil jij je onderdompelen in de wereld van Franse wijnen en tegelijkertijd genieten van een onvergetelijke vakantie? Boek dan nu jouw wijnstudie reis naar Frankrijk. Ontdek de diversiteit van Franse wijnen, leer alles over de productie ervan en maak kennis met de prachtige Franse cultuur. Een wijnstudie reis naar Frankrijk zal gegarandeerd een ervaring zijn die je nooit zult vergeten!

De studie reis vind plaats van 27 mei 2024 – 31 mei 2024. Voor aanmelden en meer informatie.