Laden Evenementen
Evenementenreeks Evenementenreeks: SVH Gastronomie

De SVH Gastronomie opleiding is dé kans voor ambitieuze en gepassioneerde vakmensen om hun culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Met deze intensieve cursus ben je verzekerd van een gedegen basis en een brede kennis van de gastronomische wereld.

Als je de opleiding met een examen wilt afronden dan moet je in het bezit zijn van een diploma niveau 3. Als bewijs hiervoor geldt o.a. SVH diploma of soortgelijk, MBO diploma, diploma zelfstandig werkend kok of gastheer/ -vrouw. Als je geen examen wilt doen, dan is een goede motivatie voldoende.

Onze topdocenten
Om deze opleiding naar een hoger niveau te tillen, worden de lessen gegeven door Chef Bram Alberts van Vesper hotel te Noordwijk. De lessen worden begeleid door Edo Kruidering en Pepijn van der linden. Zij delen graag hun kennis en ervaring met jou, zodat jij kunt groeien tot een ware gastronoom.

  • Je wilt meer weten over smaakrijkdom en complexiteit.
  • Je wilt meer weten van de functie van gustatorische smaken.
  • Je wilt meer weten van de verschillen tussen emotioneel en analytisch proeven.
  • Je wilt het verschil tussen smaak en proeven multi zintuigelijk ervaren.
  • Je wilt meer leren hoe smaakprofielen van drank en gerecht het effect op de ander bepalen.
  • Je wilt kunnen beargumenteren, welke drank-spijscombinaties het beste zijn.

SVH EXAMEN
Als het gehele programma doorlopen is, kan het traject afgesloten worden met een officieel examen. (optioneel) Het examen wordt afgenomen door het SVH, waarna je een officieel branche erkend diploma SVH Gastronomie behaald. Het hoogst haalbare diploma!

6 PE-punten per lesdag SVH register Vinoloog/sommelier (Cat: A)

Meer Informatie