SVH ERKEND | 8,9 DOOR 1247 STUDENTEN | E-LEARNING
FOOD | WINE | HOSPITALITY
Hospitality week Bonaire
PROGRAMMA CARROUSEL TRAINING
Wat houd een Carrousel training in?
De carrousel training bestaat uit een dagprogramma waarin de individuele leerdoelen, persoonlijke ontwikkeling en teamspirit centraal staan. Je gaat intensief en praktijkgericht aan de slag met verschillende onderwerpen zoals: Gastvrijheid, Barista, Wijn, Hospitality, Terrastraining en Cocktailtraining. Vooraf maak je een keuze van 3 onderwerpen. Elk onderwerp duur ca 1,5 uur. Er is voldoende tijd om in de pauzes je ervaringen met elkaar uit te wisselen. (De trainingen zijn inclusief uitgebreid SVH E-Learning programma)
Waarom Carrousel training?
Door aan deze HoReCa carrousel training deel te nemen, doe je in relatief korte tijd veel kennis op. Door de verschillende spel en werkvormen beklijft de kennis optimaal. De trainingen zijn praktijkgericht en bestaan uit verschillende werkvormen. Uit eerdere resultaten is gebleken dat de gemiddelde besteding per gast structureel en effectief minimaal 10% hoger is dan voor de trainingsdag!
VOOR WIE?
Ben je werkzaam in een restaurant of hotel op Bonaire? Wil je je kennis verder verdiepen? Of wil je juist gaan werken in de horeca? Dan is dit jouw kans! Om een indruk te krijgen van de verschillende trainingen klik op link hieronder: (Alle trainingen zijn specifiek gericht op de praktische vaardigheden zodat je er direct mee aan de slag kunt gaan! )
Hospitality training
Cocktail training
Barista training
Wijn training
Terras training
Licentie duur E-learning: De duur van de licentie van het E-Learning programma is 4 maanden. Je ontvangt deze direct na aanmelding. Na deze periode stop de licentie automatisch.
Feestelijke diploma uitreiking 28 september – Kralendijk
Op 28 september zal de Horeca Carrousel training haar afsluitende diploma-uitreiking organiseren om het succes en de prestaties van de trainees te vieren. Deze bijzondere gelegenheid markeert het einde van een intensief trainingsprogramma waarin trainees waardevolle vaardigheden hebben opgedaan en zich hebben voorbereid op een carrière in de horeca.
Het evenement belooft een feestelijke en inspirerende bijeenkomst te worden, waarbij de nadruk ligt op het vieren van succes en het aanmoedigen van toekomstige groei en ontwikkeling. Het biedt ook een gelegenheid om terug te kijken op de ervaringen en herinneringen die zijn opgedaan tijdens de Horeca Carrousel training.
VEELGESTELDE VRAGEN
SVH staat voor: Stichting Vakbekwaamheid Horeca.
SVH heeft als kerndoel het vergroten van de vakbekwaamheid in de horeca. Samen met partners uit het horecaonderwijs en bedrijfsleven ontwikkelt SVH (digitale) leermiddelen en lesmethodes voor het (mbo-)onderwijs, opleiders en ondernemers. SVH waarborgt kennis door het afnemen van examens en geeft inzicht in het opleidingsaanbod voor de horeca. Zo leveren zij een bijdrage aan de aansluiting van het horecaonderwijs op het bedrijfsleven, dragen we bij aan vernieuwing en vergroten wij de vakbekwaamheid in de branche. www.svh.nl
SVH is een onafhankelijke organisatie en hecht veel waarde aan transparantie en betrouwbaarheid. Daarom hebben zij de Stichting Examenkamer gevraagd extern toezicht te houden op alle examens van SVH.
De Stichting Examenkamer is een onafhankelijke instelling die toezicht houdt op beroepskwalificerende en/of functiegerichte examens. De Examenkamer heeft verschillende audits uitgevoerd en geconstateerd dat de SVH examens voldoen aan de gestelde eisen.
Zo zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van jouw SVH certificaten en diploma’s extra wordt gewaarborgd.
Game learning, dat is leren door vermaak, zou je ook kunnen zeggen. Door informatie en/of vaardigheden in spelvorm aan te bieden, maken we leren, ontdekken en ervaren leuk. Je blijft gemotiveerd en de opgedane kennis beklijft beter. Je kunt in je eigen tempo kennis verzamelen en ervaring opdoen. Het E- learning│Game Learning bevat een unieke leermethode. Het programma is opgebouwd uit kennis, inzicht en toepassing. Het kan daarom best lastig zijn om de vragen te beantwoorden. Ik raad je daarom aan om eerste de lessen goed te doorlopen en daarna pas de vragen te beantwoorden.
✓ Gemak versus tijd.
✓ leren wanneer en waar het uitkomt.
✓ Eenvoudig doorstromen naar vervolg opleiding.
✓ 24/7 beschikbaar overal ter wereld.
SVH, SDEN en WSET zijn geen opleidingen maar examen niveaus van drie onafhankelijke organisaties. Wijncursussen vind je tegenwoordig op ieder hoek van de straat, het is juist van belang dat je een erkende opleider vindt die aansluit bij jouw wensen. Doordat de WSET internationaal de grootse organisatie is voor wijnopleiding wordt deze vaak ten onrechte gezien als internationaal erkende opleiding. Inhoudelijk blijft de opleiding sterk achter ten opzichte van SVH en SDEN, die overigens beide wel een branche-erkenning hebben met internationale allure.
Theoretische en proefkundige kaders.
Voor zowel de examens van SVH als van de SDEN gelden theoretische en proefkundige kaders. Voor de SVH-examens geldt een plus, dat wil zeggen extra inhoud op praktische toepasbaarheid. Die extra inhoud heeft betrekking op alles wat een medewerker in de horeca moet weten binnen bepaalde functies om een goed advies aan de gast te kunnen geven. Maar ook de hobbyist thuis, die meer wil weten van wijn en spijs.
Nee dat is niet verplicht! maar… een succesvolle cursus/training of opleiding dient te worden bekroond met een betekenisvol diploma, het onomstotelijke bewijs dat je een bepaald kennisniveau hebt. Onder het kopje examens in het hoofdmenu vind je de verschillende datums voor het officiële SVH examen. Voor meer informatie over examens zie ook SVH.nl
Kijk voor de actuele regels rondom aftrek van studiekosten op www.belastingdienst.nl